After School Ploiesti

Centru After School Ploiesti CASTELUL DIN POVEȘTI este un centru after school care funcționează conform standardelor impuse de lege, în Ploiești, Str. Petru Poni nr. 29.Centru After School Ploiesti CASTELUL DIN POVEȘTI este un centru after school care funcționează conform standardelor impuse de lege, în Ploiești, Str. Petru Poni nr. 29. Dispunem de o curte exterioară și un loc de joacă, unde copiii se pot bucura, juca și relaxa. Sălile de clasă din after school sunt structurate astfel încât să permită creativitatea, reflecţia, interacțiunea și comunicarea constantă.After school Ploiesti

În After School Ploiesti CASTELUL DIN POVEȘTI copiii beneficiază de condiții optime de dezvoltare psihologică, motrică, educațională și socială prin intermediul personalului specializat pus în slujba copilului dumneavoastră, deoarece noi știm cel mai bine că viitorul nostru depinde de copilul dumneavoastră.

O echipă pasionată și implicată emoțional în lucrul cu copiii, cu experiență în domeniul educațional și orientată către performanță vă așteaptă pentru a creiona împreună o lume de basm, în care fiecare copil va învăța tainele vieții.

Personalul nostru pregătit pentru lucrul cu copiii știe să facă din timpul petrecut la centru after school o experiență unică, experiență ce va însoți copilul pe întreg parcursul vieții. Copilăria este temelia vieții noastre, locul unde ne întoarcem în momentele dificile ale vieții și care ne dă energia necesară trecerii peste obstacole.

Centru after school CASTELUL DIN POVEȘTI are ca obiectiv fundamental îngrijirea atentă a fiecărui copil, preocuparea pentru un regim de viață sănătos și o dezvoltare armonioasă de la cea mai fragedă vârstă.

After School Ploiesti

Castelul din Povești.

Copilul este in „Centrul Universului“ !