Electric Bigudiu De Păr Diverse Dimensiuni 80-220℃ Temperatura Controlata Regulamentul Ecran Led De Control Al Temperaturii Ceramica Bigudiu De Păr

83.18lei

-34%

127.96lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: caz xiaomi a1 za, carton a4 roz, morcov pen kawaii, chihuahua sac mama, carton pen sac, caz matin 10 buc, acoperi faraon v21, șasiu xperia xz, acoperi phome x max.

Ondulator de 1 inch Profesionale Curling Wand | Bigudiu de Păr,Caldura Instant Ceramic Ondulator cu Reglabil Temp | Produse pentru Par

PENTRU TOATE COAFURI &TIPURI : ondulator de măsuri 1" în lățime și 13", în lungime, este perfect pentru crearea de beachy și bucle voluminoase pe termen mediu și părul lung.Reglați temperatura la 210 °F până la 390 °F pentru a se potrivi toate tipurile de par.RAPID de ÎNCĂLZIRE PTC & STRAT CERAMIC: se încălzește rapid la 390°F în doar 60 de secunde pentru rapid curling, strat ceramic pentru mai puțin încreți, permite o funcționare lină, fără tragere de păr, oferă căldură uniform pentru mai puțină deteriorare a părului.La nivel MONDIAL, cu TENSIUNE DUALĂ: Compatibil 110V-240V, puteți lua cu tine pe vacanta ta viitoare.Tensiune Universal, puteți lua acest curling de păr baghete pe planul de Călătorie cu trenul poate fi, de asemenea, luate într-o călătorie de afaceri FUNCȚIONAREA în condiții de SIGURANȚĂ: 60mins auto shut-off, mănuși rezistente la căldură și anti-opărire izolate bagheta sfat și siguranța suporta toate pentru funcționarea în condiții de siguranță.

Ondulator perfect pentru toate tipurile de par.Ne-am dedicat pentru sanatatea parului, puternic salon-clasa de calitate, elegant și intuitiv de proiectare.Profesionale post-vânzare de sprijin echipa să asigurați-vă că sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs. caietul de sarcini: controlul Temperaturii cu afișaj LED de Căldură placă: ceramica-turmalina de Căldură cu plăci de Fier Dimensiuni: 13 cm lungime, 1 cm Setarea de Căldură: 210 ° c - 390 ° c Tensiune: cel mai stabil 100~240V 50/60Hz pentru NOI, o Medie de consum de Energie: 50-55W Putere: Cauciuc cablu oprire automata: 60mins Cum să Utilizați Acest Ondulator? 1: încălzească fierul de călcat. 320 grade pentru păr fin și 390 de grade pentru păr mai gros. 2: Uscat parul si perie parul bine, asigurați-vă că nu există incurcaturile. 3: Separa parul in 2-3 secțiuni incluse agrafe de par.Deschide clema și locul de mijloc lungime de smoc intre clip si bagheta, apoi înfășurați de blocare în jurul bagheta și aproape de clip.sau Deschide clema și locul de mijloc lungime de smoc intre clip si bagheta, apoi Închideți clema și înfășurați lungime de blocare în jurul bagheta Sfaturi: Lucrul în secțiuni, ondula parul.Fi sigur de a alterna curling direcție între sensul acelor de ceasornic și invers acelor de ceasornic pentru un efect mai natural.Sfaturi: După o buclă este în jos, puteți utiliza un ac de păr sau agrafe pentru a fixa cercul de păr a capului. 4: Clemă de păr în interiorul fier pentru aproximativ 10 secunde.Timpul tau real poate varia în funcție de curling de fier și setări de căldură. 5: desfă-ți părul și se repetă în secțiunea următoare.Fiți atenți să nu atingeți fier în procesul de și să păstreze de fier, departe de copii.

Certificare CCC
Controler De Temperatura Digital
Numărul De Model HI-JFD25
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Model dimensiune 20/22/25/28/32/38mm
Material OȚEL
Tip Monofunctional bigudiu
Max. temperatura 220 °C
Min. temperatura 80 °C
Function2 Extins bold cablul se poate roti la 360°, liber
Durata de viață a placă termică/bar Mai mult de 50.000 de ori
denumire produse Electric Bigudiu De Păr
Calitate Inalta Calitate
Temperatura 80-220℃
Sursa De Alimentare electric
Aplicabile păr Uscat
culoare alb/negru
Diametru de conductor termic Mai mult de 31 mm
Putere 25W-39W
Termostat De Reglare Segmente 10
Funcția Ceramica curl, nici o deteriorare a părului
Function3 Display LCD albastru
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare Rotativ la 360°
Lungime cablu de alimentare 2.2 m
Dimensiunea Pachetului 41 * 11.5 * 5.5cm
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Dimensiuni Placă De Încălzire Altele

Produse similare