Auto Radio Auto Multimedia cu Ecran Dublu Pentru Nissan Patrol Y62 Armada Infiniti QX80-2020 Tesla Stil Navigator Auto Stereo Gps

3 103.79lei

-30%

4 433.99lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: capac infiniti qx80, 3 model, nissan y62 tapiterie, bluetooth radio auto, y62, nissan patrol y62, 1 din radio android, pentru infiniti qx80, nissan titan, nissan juke.

Auto Radio Auto Multimedia cu Ecran Dublu Pentru Nissan Patrol Y62 Armada Infiniti QX80 2014-2020 Tesla Stil Navigator Auto Stereo Gps

Pentru Nissan Patrol Y62 2014-2020/Armada/Infiniti QX80

Culoarea este disponibil în negru și roșu mahon , doar nota de culoare în coloana observații , performanța este în concordanță.

Video Referință: Atenție:

1.Produsele noastre de sprijin toate modelele din marcate an.Indiferent dacă mașina ta este automată sau manuală, dacă modelul este mare sau mic.

2.Vă rugăm să ne trimiteți mașina dvs. de control tabloul de Bord, model și informații de configurare atunci când nu se poate confirma dacă acest lucru este costum pentru tine masina.

3. Dacă diagrama de control de masina ta este la fel ca cel prezentat mai jos, puteți să-l cumpere direct.

4. Contactați-ne dacă aveți orice întrebare înainte de a cumpăra acest produs.

5.Important, de înaltă versiune suporta Android auto și 360 , built-in carplay , tetiera poate fi controlat individual .

Acest lucru este plug and play, nu este nevoie să taie tabloul de bord și nu au nevoie de orice cadru.

Funcția Principală:

1:sistem de Operare: Android 10.0

2: CPU:8 core

3:RAM:4 GB/5GB

4:Memorie: standard de configurare 64GB EMMC / 96GB EMMC se pot optional

5: Built-in DSP

6: Built-in wireless CARPLAY

7:Suport Android AUTO

8:HDMI-care este, de sprijin pentru tetiere

9:Suport Android AUTO

10:Suport comandă vocală: engleză

11:Capacitiv Multi-touch screen / ResolutionHD1280*720IPS Ecran

12:Modul de Funcționare Auto Originale Buton / Ecran Tactil / Mouse de Calculator etc.

13:modul de Actualizare : Suport actualizare de software și de memorie flash USB

14: Built-in Wifi/ Suport 3G/4G/5G Rețea

15:SupportAndroid App downloadsi Google play store

16:Harta de Navigație: compatibil cu Chineză tradițională și externe software-ul de navigare, recomandat pentru adaptive hărți

17:Suport auto originale funcții (cum ar fi aer condiționat, atmosfera lumini, volan control .functia de auto originale inversarea imaginii, etc.)

18:OSD Limba:engleză / rusă / franceză / germană / spaniolă / italiană / arabă /portugheză / turcească / Thai / poloneză / ebraică / toate cele 53 de limbi

Vă arăt și niște poze:

Conținutul Pachetului:

1. Harta GPS

2. Cablu USB

3. Cablu AUX

4. Cablu RCA

5. Cablu de alimentare

6. Mașină de navigare GPS

7. International standard cutie de carton

8. Dacă aveți nevoie de mai multe accesorii, puteți căuta direct din magazinul nostru sau contactati-ne!(TPMS.OBD.DVB.DVR..)

Despre sugestie de instalare după ce ați achiziționat:

①We recomandăm să găsiți un instalator profesionist în zona dvs. locale, sau o mașină specială audio și video magazin pentru a instala navigare, care vă economisește timp și se evită instalarea necorespunzătoare a deteriora masina ta.

②Any ajutor dacă aveți nevoie pls contactati-ne.Vă mulțumesc~

Pentru client:

Ecran Vertical multimedia auto este cel mai nou articol, este foarte poplular,funcția este foarte puternic,Dar Pentru unele Versiunea High masina nu poate susține unele originale funcția de mașină,că nu este o problemă de calitate,doar diferite țări și diferite de versiunea în mașină au configurație diferită, Dacă aveți orice întrebare, ne puteți cere pentru ajutor.

FAQ: 1-IMPOZIT prețul nu include orice fiscal, cumpărătorul trebuie să plătească impozitul .toate parcelele sunt supuse unor controale Vamale la plata tarifelor.

2-zonă de la Distanță prețul nu include dhl zonă de la distanță, dacă locul tău este la distanță de zona în dhl, trebuie să plătească mai mult 40usd remtoe zona de încărcare, dacă nu-l plătească, vânzătorul nu va livra prin dhl.

3-de Cât timp ia să sosească în General vorbind, vom aranja livrare în 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, și vom coopera cu DHL(5-7zile), și EMS (13-25 zile) pentru timpul de livrare

4-Instalați-vă sugerăm clienților să ia produse de la o masina in magazin pentru a găsi un profesionist pentru a instala,deoarece instalare greșită poate demage dispozitiv.dacă aveți orice probleme de dispozitiv,va rugam sa ne contact înainte de a deschide disputa,vom oferi o soluție bună pentru tine,cele mai multe dispute sunt cauzate de utilizarea greșită sau de instalare.

5-Garanție oferim o Garanție de un An de Service pentru produs.UN An Garanție Fabrica(accesoriile nu sunt incluse).Garanția va fi anulată de la: (1) Prejudiciul cauzat de: Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident. (2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi. (3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate.

6-Returnare și Rambursare Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică.În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță.Va vom returna sau înlocui.Reveni în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire (exclude de transport de marfă) se Întoarcă în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.Va vom trimite înapoi la costurile noastre.Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată.

7-Feedback-ul *Dacă sunteți simti fericit după ce ai primit produsul nostru, vă rugăm să ne lăsați un 5 începe feedback, feedback-ul dvs. pozitiv va fi cea mai bună forță motrice pentru noi. * Dacă nu sunteți mulțumit cu această achiziție,nu deschide un litigiu,vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore,vom ține legătura cu tine până când problema este rezolvată.

Caracteristici Speciale TV
Special Feature1 suport auto radio Rețea 4G
Mass-Media Digitale Format CD
RAM ROM 4GB DDR3 32GB ROM/64GB ROM
Certificare CE
Se Potrivesc Masina car audio 2014-2020 Pentru Nissan Patrol Y62
Dimensiunea De Afișare 7"
Nume De Brand JIUSCAN
Limba OSD Olandeză
Max De Memorie Extern 64G
Tensiune 12V
special feature3 suport auto multimedia player 10.4 inch ecran vertical
CPU 8 core
Nissan Model PATRULA
special facilitate4 Construit în Carplay
Tip De Material ABS
Afară De Putere 4*45w
Articol Greutate 5kg
ROM 64G
special feature5 suport auto video IPS DSP unitatea de Cap
Caracteristică Specială Built-In Difuzor/Microfon
Din Din Dublu
Rezoluție 1280*720
Special Feature6 Android 10.0 sistem
Suport Auto radio auto Pentru Nissan Patrol Y62 2014-2020
Numele Modelului AOO-np
Pentru Autovehicule Marca/Model Nissan
Element Dimensiune 7inch
Origine NC(de Origine)
Interfață RCA
TF/Micro SD Slot 1
Sistemul De Operare Android OS 10.0
special feature2 suport auto audio Volan Controlul

Produse similare