JFUNCY Vara Bumbac Casual, Camasi Femei Avem Harriet Tubman 1849 Scrisoarea Imprimate T-Shirt Supradimensionate Maneca Scurta Femei Tee Topuri

28.54lei

-39%

47.56lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ieri, tricou femeie, viețile negrilor contează tee, cârlig de condus, tricou femei, legenda mâine, diadema bărbați, peste dimensiunea tricou, cămașă tee, bumblebee mpm.

Memento Prietenos:

Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

Dimensiunea poate fi de 1-3cm diferă datorită măsurare manual. (1cm=0.39 inch, 1 inch=2,54 cm)

Pentru că de iluminat și ecrane de afișare,Real element de culoare pot varia ușor de la imagini.

? Transport timp de preparare garantam pentru nava de mărfuri în termen de 1-5 zile lucrătoare după confirmarea plății, cu excepția vacanță. ?Pachetul de urmărire puteți urmări pachetul pe acest site: www.17track.net ?Pentru protecția timpul se scurge vă Rugăm să ne contactați pentru a extinde scopul de protecție. ?Pachetul nu poate fi deliveried Dacă nu puteți primi elementul după 45 de zile sau vamale hold / transport anulat / colet returnat / și din alte motive.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Vom Face toate eforturile noastre de a rezolva problema. ?Există o problemă cu produsul primit, vă Rugăm să ne contactați la prima ora, Vom Face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Toată vânzare / Picătură de transport maritim Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit, rapid de transport maritim care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Nume De Brand JFUNCY
Maneca Stil Regulat
Guler O-Gât
Decor NICI unul
Varsta Varsta 18-35 Ani
Material Bumbac
Tesatura Tip Postav
Stil street style
Model Tip Print
Lungime maneca(cm) Scurt
Numărul De Model WTTE107
street style Casual
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

Produse similare