Yourui non-integrat pentru asus N61JQ N61JA laptop SUPORT pentru placa de baza I7 CPU REV 2.1 8 bucata placa video placa de baza de test complet

239.08lei

-4%

251.66lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gamer placa de baza, perna laptop, pachet placa de baza cpu, pm55, vivobook, asus n61jq, asus n61ja, pci tester, core i7 intel, hârtie foto laptop.

foto:

Specificațiile de produse: yourui non-integrat pentru asus N61JQ N61JA laptop SUPORT pentru placa de baza I7 CPU REV 2.1 8 bucata placa video placa de baza de test complet

1).Costul de transport maritim: hkpam este gratuit pentru toată lumea de la fiecare țară.Dacă preferați alte de transport mothods, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

2).Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de locație.

3).Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de 3 până la 7 zile lucrătoare.

5).Garantie: 30 de zile.

6).Politica de rambursare:

1. În cazul în care placa de bază nu poate funcționa, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii, vom schimba un alt unul pentru tine, sau de restituire.

2. Amândoi împărtășesc costurile de transport datorită chaning bunuri.

3. Când restituire bunuri, ne vom întoarce plata după primirea elementelor, iar cumparatorul suporta costurile de transport.

Tip Adauga Pe Carduri
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață PCI
Numărul De Model N61JQ N61JA
Nume De Brand Patru sourare

Produse similare