BibiCola Fete Cu Haine De Primavara Toamna Pentru Copii Fete Petrecere De Crăciun Rochii De Copii De Fete Fete Rochie De Prințesă Costum De Haine

34.76lei

-31%

51.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fete taco costum, pantaloni costum fete, genie fete costum, fete populare costum, grup de fete costum, costum fete dress, poliția fete costume, sărut costum fată, barbie fete costum, menta costum fete.

2 T: rochie de lungime este de 45 cm, bust lungime este 25x2 cm , lungime maneca 29 cm, este potrivit pentru 80-90 cm. 3 T: rochie de lungime este de 47 cm, bust lungime este 26x2 cm , lungimea manecii este de 30 cm, este potrivit pentru 90-95 cm. 4 T: rochie de lungime este de 49 cm, bust lungime este de 27 x2 cm , lungime maneca 32 cm, este potrivit pentru 95-100 cm. 5 T: rochie de lungime este de 52 cm, bust lungime este 28x2 cm , lungime maneca 34 cm, este potrivit pentru 100-105 cm. 6 T : rochie de lungime este de 55 cm, bust lungime este 29x2 cm , lungime maneca 36 cm, este potrivit pentru 105-115 cm. 7 T : rochie de lungime este de 58 cm, bust lungime este 30x2 cm , lungime maneca 38 cm, este potrivit pentru 115-125 cm.Tot de măsurare în cm, vă rugăm să rețineți 1 cm = 0.39 inch,1 inch=2.54 cm

Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual.

Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon, etc sunt corecte.

Comanda si livrare

1. Vă rugăm să lăsați-mi un mesaj pentru culoarea exactă după plată .

2. În mod normal, vom gratuit de transport maritim de mărfuri prin china post air mail, vă rugăm să contactați cu noi, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alte companii de transport.

Politica De Returnare

Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea.

Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate.

Ne va schimba pentru unul bun la disponibilitatea pe stoc, sau de a face o rambursare.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa "Feedback Pozitiv" și "5 Stele Perfecte" pentru noi, atunci când veți primi articole și vom face același lucru pentru tine.Multumesc anticipat!

Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, înainte de a părăsi orice feedback-ul

Decor Arc
Built-in Sutien No
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Guler O-Gât
Numărul De Model A26se
Sezon springr,toamna
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
culoare galben,rosu,roz,alb
Gen Fete
Maneca Stil Regulat
Stil Drăguț
Model Tip Print
Nume De Brand BibiCola
Silueta O-LINIE
Numele Departamentului Copii
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare