Side Split Hanorac Femei Zip-Up Hoodie Tricou Cu Buzunar Poleron Mujer 2021 Tunica Maneca Lunga Simplu Supradimensionate Hoodie Solid

68.89lei

-34%

105.95lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: spate masa 12 viteze, sendo adaptor de alimentare, piese dakota 20 de gps, piese dewalt dcd791, senzorul de oxigen is250, lustruire lână con, camera de securitate 60x, rucsac femei luxe, senzorul de oxigen verde.

Stimați clienți ,dacă hainele noastre nu sunt satisfăcătoare pentru achiziția dvs., vă vom oferi o rambursare completă!Aceasta este o iarna hanorac pentru 2019 .Acest fel de hanorac este foarte frumoasă și are o calitate bună.Pentru că e nou sosiți ,și sperăm să avem mai mulți clienți să cumpere acest hanorac,asa ca pretul este foarte mic,noi suntem la o pierdere de promovare acum.După câteva zile , ne vom ridica prețul,așa că este în valoare de de a cumpăra,vă rugăm să ne credeți !Noi nu vă va dezamăgi.Vă mulțumesc foarte mult!Side Split Hanorac Femei Zip-Up Hoodie Tricou Cu Buzunar Poleron Mujer 2019 Tunica Maneca Lunga Simplu Supradimensionate Hoodie Solid Fiecare client care cumpără un produs poate obține un cadou drăguț / 1buc.O.Plată 1. Acceptam Alipay,card de credit,WebMoney,TT remitențe,Western Union,Qiwi wallet și Boleto.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Casteluldinpovesti.ro nevoie de 12-24 de ore pentru a verifica dacă plata dvs., vă rugăm să fie pacient.Uneori, daca faci plata prin banda de transfer, banca ar putea avea nevoie de 3-5 zile lucratoare pentru a confirma.B.De transport maritim 1. Este nevoie de aproximativ 15-30 de zile lucrătoare pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări. (Cu excepția Italia, Rusia, Israel, Argentina, Brazilia, Letonia, Ucraina, Kazahstan, Europa de Est, America de Sud, care va avea 20-45 de zile).Noi va oferim poate fi urmărită număr de urmărire după ce am trimis coletul. 2. Timpul de livrare poate varia ,în special în timpul sezonului de vacanta.Ca urmare a diferitelor destinații și de alți factori, se va lua diferite de timp pentru a ajunge țări diferite. 3. Cumpărătorii ruși, vă rugăm să trebuie să ofere numele complet și adresa completă.Belarus și Ucraina cumpărători, să furnizeze numele complet va fi mai bine pentru vămuire. 4. Prețul de vânzare și costul de livrare nu include taxe de import.Cumpărătorul este responsabil pentru taxele vamale.C.Rambursare 1. Dacă nu ați primit bunurile mai mult de trei luni după ce vom expedia coletul, vă rugăm să ne contactați. 2. Dacă ați primit un produs defect sau nu sunteți mulțumit cu obiectele, ai putea să ne e-mail și de a oferi poze la cerere pentru unele restituire sau de schimb pentru unul nou.D.Feedback-ul speranta pentru 5 stele feedback-ul foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.Răbdare și înțelegere sunt virtuțile.Noi vă va oferi membru VIP pentru clientii bun bazate pe cooperarea noastră recorduri!

Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Material Amestec De Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat
Guler Cu glugă
Greutate 300
Cu glugă Da
Tip Zip-up
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Nume De Brand ECTIC
Stil Casual
Numărul De Model side split hanorac 228
Tip De Element Hanorace
Tesatura Tip Postav

Produse similare