3"/4"/6" Magnetic Tava Magnetic Circular Părți Castron Șurub Tava De Stocare Din Oțel Inoxidabil Instrumente Tava Pentru Auto Cu Ventuze Instrumente

39.67lei

-51%

80.96lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: diblu jig, led bord de meniu pentru alimente, papuci de stocare magnetice, cristal breloc elefant, tub din oțel, 4 inch gaura văzut, bijuterii din oțel inoxidabil, rc tava, bază din oțel inoxidabil castron, 346xp drujba.

Caracteristici: √ 3" 4" 6" piese din otel Inoxidabil Tava √ Poate fi folosit la orice unghi, datorită bază magnetică √ partea De jos de o zonă mare de magnetic,de absorbție puternic, mai bine colectie de piese si accesorii √ PVC de jos a împiedica de a fi scratchet Aplicații: √ Perfect pentru a pune piese de mici dimensiuni, șuruburi, buloane, sau orice fel de dispozitiv de fixare în. √ Construcții din oțel inoxidabil cu un super magnetic tavă să dețină instrumente și piese de fier. √ Magnet are o acoperire de protecție nu pentru a marca sau a zgâria suprafețele cu care intră în contact.Pachetul inclus: 1 x Circulare din Oțel Inoxidabil Magnetic Părți Castron Despre produse: Veți obține ceea ce ai plăti pentru.vom încerca să ofere mai multe bunuri de înaltă calitate de cumpărător.Toate produsele sunt reale descriere în magazinul nostru, vă rugăm să citiți descrierile produselor cu atenție.Dacă aveți orice întrebări cu privire la produs.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

Despre plata: Suport de card de credit(RMB și Dolar),WebMoney(WM),TT,West Union , Qiwi wallet, Boleto(Brazilia), SOFORT Banking , Alipay , etc.

Despre transport: Ne va trimite comanda în termen de 3 zile când vom primi plata. (Cu exceptia sarbatorilor) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția Speciale țări și APO/FPO), SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, ori de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Customer service: Dupa primirea coletului.Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați imediat.Ne va ajuta să-l rezolve.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să ne dea un feedback bun.Aceasta este cea mai mare încurajare.

Dimensiune 3''(75mm)/4''(105mm)/6''(145mm)
Utilizare DIY acasă
Cantitatea 1 buc
Tip Magnetic Circular tava
Magnetic puternic
Numărul De Model OCP-346
Nume De Brand MOKIN
Greutate 100g/185g/325g
Material Din Oțel Inoxidabil
starea de brand nou
Magnet 1000-1200 gauss

Produse similare