24x36 Inch Wolrd Harta politica a Lumii Harta Decor de Perete pentru Living/Camera de Studiu Decor de Perete Panza Pictura Posares și Printuri

36.38lei

-26%

49.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: harta lumii decor germană, hartă a lumii de navigatie decor de perete, harta lumii, chineză hartă, harta lumii canvas city, cu feng shui tărtăcuță, wolrd, 24x36 poster, harta lumii decor de perete țară, Harta.

Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.

Potrivit pentru pereți netezi toate camerele, magazin de cafea, sala, etc

Poate fi folosit sub formă de cadouri, artizanat, decorațiuni interioare

De înaltă calitate de imprimare panza - fara cadru de lemn.

Da casa ta un nou aer contemporan.

Poate fi montat fie direct sau pe artist muntele bord și apoi plasate pe perete.

Este un bun cadou pentru iubitul tau,familie,prieteni și colegi.

Domeniul de aplicare: Decor de hotel, decorațiuni interioare, cladiri de birouri, birouri, cafenele, camera de zi, birou, dormitor, sufragerie, hol, club de agrement,etc.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Harta

Material: Panza Pictura

Model: Harta

Pachetul include: 1 x Panza Tablouri(Fără Cadru)

Note: din Cauza la alt monitor si efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Transport

1.Vom verifica toate elementele înainte de a trimite.Toate produsele sunt de brand nou, nu a fost folosit sau recondiționat.

2.Dacă nu există nici o întârziere,acesta poate fi cauzat de vremea rea,forță irezistibilă sau de control personalizat.

3.Dacă ai nevoie de un element de urgență,vă rugăm să ne contactați, plus costul de transport maritim pentru a Exprima Shippinglike FedEx,DHL,UPS,ia 5-8days.

4.Noi nu suntem responsabili pentru greșite sau nelivrate adresa.Vom accepta doar verificate și confirmate adresa.

5.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în primul rând înainte de a plăti.

Despre Retur

1.Dacă elementul este defect și nu funcționează la sosire, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea defecte pentru reparații sau de restituire.Rambursarea va fi oferită numai pentru produsele deteriorate în post sau care sunt defecte.Produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la cumpărare la primire.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

2.Acest produs are 3 luni garantie.Oferim gratuit servicii de reparatii in termen de 6 luni de la data de achiziționat.Dacă este deteriorat nejustificate cauzate de uzura, murdarie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare funcționare, accident sau reparat de către o persoană neautorizată, garanția devine nulă.

3.Toate retururile trebuie să aibă o autorizație prealabilă.Vă rugăm să rețineți că nu vom accepta orice retur care nu au fost autorizate de către noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale de returnare.Dacă solicitați o rambursare în perioada de valabilitate, va vom oferi o rambursare fără taxe poștale.Noi suntem responsabili doar pentru o dată re-trimiterea de cheltuieli pentru înlocuire din cauza unor defecte.

Contactati-ne

Vă rugăm să ne contactați înainte de Feedback Neutru sau Negativ, Vom fi cu tine până când sunteți mulțumit.Obiectivele noastre sunt de satisfacție de 100%, afacerea ta repeta și feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă aveți orice problemă cu achiziția dvs., vă Rugăm să anunțați-mă imediat andgive-mi o șansă de a rezolva totul pentru satisfactia ta.Vom răspunde în 48 de ore.

Technics Vopsire Prin Pulverizare
Greutate 175g
Cadru No
Cenzura Cod NICI unul
Dimensiune 60x90cm
Scene Decor de perete,să Învețe și Educație
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Forma Dreptunghi
Numărul De Model 170101031248
Origine NC(de Origine)
Material Bine Panza
Ambalare Rola De Incarcare

Produse similare