Selfie Flash de Lumină Inel + Suport pentru Telefonul Mobil, 24 de LED-uri aparat de Fotografiat Brațul Lung USB Clip Pe USB10 Nivel de Luminozitate

26.28lei

-34%

40.39lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mivue suport de aparat de fotografiat, clip foto, pencile birou titular, selfie inel de lumina, estompat inel, perfect selfie inel de lumina, suport de telefon yamaha xmax, flash pe telefon, lcd lg h520, gps suport pentru motocicleta.

Suport Mobil Suport de Telefon cu Selfie Inel de Lumina pentru Live Stream, Flexibil Telefon Mobil Clip Titularul Leneș Suport Lampa de Birou LED-uri pentru telefonul Mobil iphone 7,6/plus,pentru Samsung,HTC,HUAWEI, la

Dormitor, Birou, Bucatarie, Baie

Caracteristici:

1. FLE XIBLE & SUPORT REGLABIL : 360 de grade rotire suport de telefon, doar simțiți-vă liber să se adapteze la orice unghi doriți pentru convenabil revizuirea, poze sau clipuri video de fotografiere.

2. 10 LUMINOZITATE REGLABILĂ ȘI 3 CULORI LED : led, design cu 10 luminozitate reglabilă îndeplinește toate nevoile dvs. în circumstanțe diferite.Acesta va veni la îndemână ori de câte ori aveți nevoie de lumina suplimentara pentru confecționarea, realizarea de fotografii, videoclipuri, cărți de lectură, și de a trăi de streaming!

3. UNIVERSAL SUPORT de TELEFON MOBIL : lățimea de acest suport de telefon mobil este 2.28 inch minim la 3.15 inch maxim, și va fi compatibil cu cele mai multe telefoane inteligente, cum ar fi Pentru iPhone 7 plus, 7, 6, 6s, 5, 5s, 4, 4s/ iPod touch/Samsung ect.

4. U SB ALIMENTAT LED LUMINA: portul USB funcționează cu mai multe dispozitive.Va fi capabil să se bucure de ambele lampa si suport de telefon mobil, în orice moment liber.

5. ROBUST CLIP TITULAR : realizate din metal, echipat cu muscatura puternica vigoare.Lățimea secțiunea fixe pot fi ajustate de la 0 la 2.75 inch(7cm).Acesta este compatibil cu cele mai multe mese și birouri de diferite grosimi.

Caietul de sarcini:

Lungimea totală a suportului: 640mm

Lampa dimensiuni: diametru Exterior 90 mm

Linia de lungime: 1.45 M

Cantitatea de LED: 24 BUC

Putere LED: 6W

Sursa de alimentare: USB 5V

Pachetul Include:

1 x Selfie Lumină Inel cu Suport de Telefon Mobil

Material Plastic
Compatibil Marca Universal
Numărul De Model Titularul De Telefon Mobil
Magnetic No
Nume De Brand Erilles
Are Difuzor No
Incarcator No
Utilizarea birou

Produse similare