Naturale Rare 10mm Rosii Ochi de Tigru Piatra Margele Margele Rotunde Brățară

32.50lei

-10%

36.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: o piatra naturala, șirag de mărgele de natura, 6x4mm șirag de mărgele, bijuterii piatra, șirag de mărgele strand, dragon de piatra, șirag de mărgele de onix, agat piatră, micanga, vand piatra.

Bine ati venit la magazinul meu!!!

bine ati venit la magazinul meu!Sunt oameni de afaceri din Beijing, china,după Cum știți,cultura Chineză 5.000 de ani de istorie conține inestimabilă pentru istoria și cultura toate artele,Astfel încât ambarcațiunile de arte au o istorie lungă,produsul Nostru principal, inclusiv:

De data asta va voi arata un rafinat și excelent comoara!!!Din poza, puteți vedea, este foarte bine.Cu un stil perfect,design frumos, minunat manopera, este de fapt o opera de arta rare, și în valoare de colectare!!!Este în stare bună.Uita-te la poze puteți vedea forma este foarte bine; Atât de minunat articol .Dacă vă place cultura Chineză, vă rugăm să nu ratați acest articol.Am alte minunat articol de pe alibaba.vă rugăm să vezi alte meu articol!

Transport

-Puteți Amesteca diferite elemente împreună;

- Transport gratuit: Vom trimite produsele prin China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail.timp de transport maritim este de 12-25 zile lucrătoare de la cele mai multe din țară.

Feedback-ul

- Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,cu bucurie Ne va face același lucru pentru tine.

- Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va Vom oferi cel mai bun serviciu.

-Returnarea

Dumneavoastră aveți 0 risc pentru tranzacție: Dacă NU sunteți mulțumit cu obiectele pe care le obține, va vom trimite înlocuire sau de restituire tot de plată, numai în cazul în care elementele sunt plasate înapoi în termen de 3 zile de la te.

Proces:

Pasul 1) Contactati-ne prin Alibaba.com modelului centrul de mesaje.

Pasul 2) Furnizează detalii despre problema pe care o aveți.

Pasul 3) se Întoarcă elementul de schimb sau de restituire.

Vă RUGĂM să REȚINEȚI: Jumătate din costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului

Metale De Tip Cupru
Forma\model RUNDA
Setarea Tip Invizibil Setare
Nume De Brand NoEnName_Null
Stil Trendy
Placare Placat Cu Argint
Gen FEMEI
a Buna
Numărul De Model 001
Material Piatra
Fine sau de Moda Moda
Diametru Elastic
Bratari Tip Brățări

Produse similare