Gamepad Wireless Pentru Android, IOS, Telefon/PC/TV Box Joystick declanșa 2.4 G Joypad Controler de Joc Pentru Joc Telefon Inteligent Accesorii

103.78lei

-30%

148.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: wireless retro joystick-ul android tv box, android bluetooth gamepad, joystick-ul pe ecran, gamepad tv, joc mouse-pad, joypad joystick-ul android, împușcat de control, Control, control telefon, controla pc-ul.

1) produs acceptă o conexiune directă și directă a juca (suporta Android 6.0 și mai sus, iOS11.0 și de mai sus), Bluetooth 4.0 + 2.4 G wireless. 2) produsul este potrivit pentru Android / iOS, mobil, tableta, Câștiga 7/8/10 calculator PC, smart TV sistem Folosit pentru jocul de funcționare în timpul conexiune wireless;o trebuie să aibă mai multe funcții de comandă. 3) Cu Turbo continuă lovirea funcție, dintr-o bucata tija telescopic suport (stretching ≤85mm) 4) produsul este potrivit compatibil Android/iOS telefonul mobil, tableta, Samsung Galaxy S9/S9+ S10/S10+ HUAWEI Mate 20/20/P30 OPUS R17 VIVO codul x23 X27 Câștiga 7/8/10 PC, smart TV, conexiune wireless. 5) atunci Când clientul primește produsul, vă rugăm să deschideți manual pentru a vă conecta, sau de căutare pentru ipega-9156 vizualizare video conexiune tutorial pe YouTube, PG-9156 este compatibil cu Android/iOS sistem, boot-ul este operat în conformitate cu diferite modele, V3 direct modul de redare, butoane de setare și de a descărca APP V3 pentru setări personalizate. 6) Adaptate lamainstream platforma de joc de pe piață, este perfect compatibil cu 360 joystick, poziționare precisă, built-in 380mAH de înaltă performanță cu litiu baterie, utilizare continuă pentru mai mult de 15 ore.

Caracteristică:

Caietul de sarcini:

construit în baterie: 380mAh.timp de redare: până la 15hours timp de așteptare: aprox 30 zile strech lățime: 4-6 cm

Vă rugăm să rețineți:

Acest produs nu poate fi compatibil cu unele telefoane mobile din diferite sisteme de operare (de exemplu, telefoane mobile cu platforma MTK); Unele jocuri nu pot fi redate cu acest produs din cauza unor factori externi, cum ar fi software-ul oficial upgrade-uri sau modificări de cod sursă în platforma de joc, pentru care compania noastra nu poate fi trasă la răspundere.

Lista De Pachete:

1* multi-funcția wireless Gamepad 1* 2.4 G Wireless Dongle(loc în interiorul controller) 1* Cablu Micro USB 1* Manual De Utilizare

Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață Bluetooth
Caracteristică 1 compatibil cu computerul controler
Compatibil Marca/Model NICI unul
Pachet Da
Caracteristică 3 Gamepad
Tip Gamepad-uri
Caracteristică 2 compatibil cu ios Android
Numărul De Model pentru PC Telefon
Certificare NICI unul
Caracteristică 4 joypad pentru joc
culoare negru
Nume De Brand floarea soarelui bogat

Produse similare