Creta De Luare A Mașinii Mici Automată 400 Școală De Croitorie Mucegai Mașină

1 965.54lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: praf de cretă gratuit, mici utilaje de producție, gips pulbere, art mucegai, creta mucegai, 3D Art Mucegai, producția de produse, creta dustless, Mucegai numărul, cretă școală.

Creta De Luare A Mașinii Mici Automată 400 Școală De Croitorie Mucegai Mașină

Model :TMF400-1

Material: oțel+ABS

Capacitate: 25000-30000pcs/8 ore

Creta dimensiuni:10*8*74mm

Mare cu diametrul de 10mm.de mici dimensiuni cu diametrul de 8mm, creta lungime 74 mm

Dimensiunea mașină:50*32*32cm

Greutate:30kg

Ambalare: În caz de lemn

Creta Mucegai Creta de luare a mașinii imagine

PLATA

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.Vă rugăm să folosiți RMB canal în primul rând.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

3. Acum Casteluldinpovesti.ro poate accepta Mastercard, Visa Caard, western Union, QIWI Wallet, prin Transfer Bancar ca metodă de plată.

TRANSPORT

1. Elementele vor fi ipohondru în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

2. Timp De Livrare:

---- Prin poștă: DHL/UPS/Fedex/TNT, în general 3-7 zile lucrătoare.

---- Prin Air Mail: Mesaj e-Mail/EMS, etc, în general 10-30 zile lucrătoare.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3. Avem dreptul de a alege cel mai adecvat compania expres de client, cum ar fi UPS,DHL și Fedex etc.

Vă rugăm să lăsați o adresă de email validă și numărul de contact, atunci când comanda.Acest lucru ne permite să comunice informații importante legate de procesarea comenzii.

4. Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate Impozit sau TVA, taxe suplimentare, taxe în nici o circumstanță.

Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Dacă doriți pentru a reduce declare valoare, vă rugăm să ne spuneți atunci când ia o comanda, va vom scrie original declare valoare.

GARANȚIE ȘI RETURNARE

1. Garantam articol ne-am vândut în 100% de bună calitate și stare.Fiecare element va fi testat cu atenție înainte de expediere.Dar, uneori, din cauza necorespunzătoare în timpul transportului maritim, unele părți pot pierde, aparatul nu va funcționa corespunzător.În acest caz, vom avea răbdare să-ți spun cum să-l repare, și dacă orice piese obține defect, noi va oferim 90 de zile gratuite de piese de schimb.

2. Ne-am permite să se întoarcă înapoi de fiecare vândut articole în termen de 7 zile.Cumpărătorii vor fi obligați să responsabilă atât pentru taxele de transport și taxele de returnare.Deci înainte de a cumpăra produsele noastre, vă rugăm 100% confirma acest element este ceea ce vrei.Revenirea înapoi este atât de pierdut, atât de noi obiceiul ca să-l văd.

5 STELE FEEDBACK-UL

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

CONTACT

Dacă aveți orice întrebare sau orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în orice time.By lăsând un mesaj pe Casteluldinpovesti.ro sau TradeManager, vom răspunde la tine în termen de 12 de ore.Dacă aveți nevoie de orice elemente pe care nu le puteți găsi în magazinul nostru, vă sunt binevenite pentru a contacta cu noi.

Capacitate 400buc/ora
Creta dimensiuni 10*8*74mm
Numărul De Model TMF400-1
Garanție 12 Luni
Livrare în 7 zile
Origine Made in China
masina Calcar masina de 400-1
Tip Procesor De Alimente Piese
Putere 0, semi-automata
Material Fontă , ABS
Ambalare În cutie de carton

Produse similare