Compact Playstand Suport de birou Pentru Nintendo Comutator NS Joc Consola Titularul Multiangle profitabilă pliabil rezistent stand pentru a Comuta

24.31lei

-15%

28.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ps3 slim stand, curea comutator, fix nintendo comutator controler, consol nintendo comutator, ps2 slim stand, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, doar dans switch, felix repara, bambus lemn stație de încărcare încărcător dock stand, stand switch.

modname=ckeditor

Compact Playstand Suport de birou Pentru Nintendo Comutator NS Joc Consola Titularul Multiangle profitabilă pliabil rezistent stand pentru Comutator 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.

2.Vă rugăm să citiți următoarele, atunci când ați primit pachetul.Vă rugăm să dați feedback-ul de Cinci Stele, daca esti foarte multumit pentru a ne Asigura nostru lable și logo-ul complet o Dată probleme, vă rugăm să contactați cu noi pentru a vă ajuta să rezolve,în loc de a deschide un litigiu.Dacă încă nu este rezolvată,vă sugerăm să se întoarcă la noi.

3.Condiții de restituire care nu le putem accepta.Instalarea incorectă Bunuri care nu aparțin companiei noastre atunci Când clienții returnarea produselor,produsul este rupt, fără nici o proteja de Malware daunele pe care le poate face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 3,Produce de garanție : oferim 6 luni garantie. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.Normal Negru

Timp De Plumb 1-2 zile de lucru zile
locul de origine China
Numărul Înregistrați numărul de urmărire
Pachet Bubble sac+Hard cutie de hârtie
Numărul De Model Compact Playstand Suport De Birou Compatibil Pentru Nintendo Comutator
Cuvinte cheie Compact Playstand Suport De Birou Compatibil Pentru Nintendo Comutator
Nume De Brand HeroAngel
QC Fiecare Testat unul câte unul
Moq 1BUC
Compatibil Marca/Model NICI unul

Produse similare