Transport gratuit pret bun plictisitor intervalul 30-140mm plictisitor baruri SBJ2030-115 plictisesc instrumente NBH2084 plictisitor sistem

55.45lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: aeg echipament, big bore kit, nt40, clip faianta, logo-ul masca, mare plictisitor bar, alezaj laser, dale mari sistem de nivelare, placi de pană, nbh2084.

Pachetul include: 1buc SBJ2030-115 PLICTISITOR BAR

Dacă ai nevoie de alte dimensiuni,va rugam sa selectati din linkurile de mai jos;

NBH2084 plictisitor baruri caietul de sarcini:

Transport & Manipulare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzul de transport.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Plata

Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cereri cu obiecte.Vă rugăm să completați plăți în termen de 3

zile.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

Se întoarce

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 7 zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu Restituiri sunt oferite.

Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Feedback-ul Clientului este NU.1, satisfacțiile este Scopul Nostru !!!!Mulțumit cu noi, vă rugăm să ne dea de Cinci Stele Feedback-ul!!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Am

va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Plasa Comenzi On-Line.A Obține Protecție Completă.

Adâncime 115
plictisitor gama 30-140
șurub MS-M3.0x8
Numărul De Model SBJ2030-115
Introduce TPGH1103-L
Nume De Brand JIK
Cheie T8

Produse similare