Pridvorul de la Intrare Podea Acasă Preș Covor Anti-alunecare de Praf Moderne, Usa Mat Ușor de Curățat Liber Cuttable Personalizate DIY Covoare Covor

77.33lei

-36%

120.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: baie covor de plastic, covor de bucatarie, bombilla mate, centralizare podea mat blana, covor curat abur, runda covor hol, etaj saltea de masaj, preș în aer liber, cabinetul de intrare, decor acasă.

NUMELE PRODUSULUI

Pridvorul de la Intrare Podea Acasă Preș Covor Anti-alunecare de Praf Moderne, Usa Mat Ușor de Curățat Liber Cuttable Personalizate DIY Covoare Covor

DESCRIERE PRODUS

-100% de brand nou și de înaltă calitate. -Confectionate din amestec de PVC de mătase bucla de material, inofensive pentru organismul uman. -Cel mai bun cadou pentru familie, ajuta pentru a crea o casă confortabilă viața. -Potrivit pentru interior exterior intrare podea.

PRODUS ARATĂ

CALD PROMPT

-Sunt produse noi, dacă vă simțiți un miros vă rugăm să aerisiți-le pentru un timp. -Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferențe din diferite manuale măsurători. -Din cauza diferențelor de lumină și ecran de setare, culoarea pare ușor diferite de cele din imagini. *Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.Vă mulțumesc!

Caietul de sarcini Rectangle
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Cerere Camera De Zi
Caracteristică Anti-Alunecare
Numărul De Model Usa Mat 333
Material PVC
Model Tip Carouri
Utilizarea în aer liber
model TIPĂRITE
Covor De Vânzări Terminat Covor (bucata)
Design Persan
Grupa De Vârstă Adulți
Technics Masina De Facut

Produse similare