O Parte capul de Mașină de Vată de zahăr cu Motor de Accesorii piese de Schimb piese de schimb pentru MF Filtru de vată de zahăr

102.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: candy floss mașină de zahăr, 220 v, motor, smart fortwo w451, burghiu bosch, dpdt pedala, Electric, mașină de vată de zahăr, bumbac bomboane motoare, vată de zahăr, 60ktyz motor, bucătărie procesor.

O Parte capul de Mașină de Vată de zahăr cu Motor de Accesorii piese de Schimb piese de schimb pentru MF Filtru de vată de zahăr Numai o parte capul, nu întregul set de piese de schimb.Transport: Transport Gratuit Prin China post air mail.Metode De Plată: 1.Acceptam plata prin intermediul Casteluldinpovesti.ro aici. 2.Există mai multe metode de plată disponibile pe Casteluldinpovesti.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Casteluldinpovesti.ro, și nu va fi lansat la vânzător până când veți primi comanda si sunt multumit de el.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: TRANSPORT NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.Politica De Returnare/Restituiri: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII! 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Casteluldinpovesti.ro. 3. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nici un semn mare în sus, astfel încât să putem oferi produse de calitate la un pret foarte competitiv.În plus, vom oferi un discount dacă plasați o comandă mare. 4. Costurile de returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.Feedback-ul: Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să plece pozitiv 5 stele feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu,ne-ar rezolva problema cât mai curând posibil.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc foarte mult :)

Tip Procesor De Alimente Piese
Piese de schimb piese de schimb pentru MF Bomboane Flo Da
Numărul De Model MF
Nume De Brand starland
Origine NC(de Origine)

Produse similare