PETCO 28cm 400% Bearbricklys Urs@bricklys Camuflaj Rechin Bloc Suporta versiunea Corectă Living magazin de pantofi de decorare

598.45lei

-38%

981.06lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bearbrickly, medicom jucărie, camera de zi decora, rechin jucărie, bearbrick, regele leu de jucărie, decor balena, camuflaj pop-up cortul, decor camera live, decor acasă.

Albastru și roșu sunt pre-vânzare de articole!Nu există nici un loc înainte de Anul Nou Chinezesc!Perioada de livrare este primul trimestru din 2022! Total de pre-vânzare prețul este de 260$/buc, iar soldul va fi plătit la sosire!Verde este locul! ! !Trage oricând și trimite-l!Nici un echilibru!Nici un echilibru!Nici un echilibru!Vă mulțumesc tuturor! ! !

Element Descriere: Stare: 100% De Brand Nou Material: Plastic Culoare: Ca imagine arată Un cadou minunat pentru tine si rudele și prietenii Termenii de Livrare Pentru o livrare mai rapidă, vă rugăm să completați informațiile despre destinatar, cel mai bine este să lăsați numele, prenumele, codul poștal, numărul de telefon, dacă omiteți informații, vă rugăm să trimite-l la mine în timp.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si numele complet este corectă.Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.Logistica Logistica este în afara controlului nostru, dacă pachetul are nici o problemă, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva în loc de litigiu.Promovarea Puteți să ne urmăriți să acorde o atenție aproape de magazinul nostru, avem de promovare ceva timp.Vă mulțumim pentru alegerea produsului nostru.Acest link produs este împărțit în două tipuri de materiale.Scumpe versiunea high-end este fabricat din ABS plastic dur material, articulațiile au unelte, și nu va fi un sunet atunci când se rotește; versiunea normală este de vinil, și articulațiilor rândul său fără sunet.Acest produs este doar o jucărie și nu are brand sens.Ocazional, culoare neuniformă și mici pete negre în produs de remodelare proces sunt normale.Perfectionisti vă rugăm să fiți atenți să cumpere Material: vinil PVC Dimensiuni: (28cm) 400% 、(70cm) 1000% Notă: Acest magazin, produsul nu are o cutie de original.

Origine NC(de Origine)
Tema Mascota
Este Dispozitiv Inteligent No
Material PVC
Stil Modern

Produse similare