Cald Afara Micrometru 0-25mm/0.01 mm Gauge Șubler cu Vernier cu Precizie Instrument de Măsurare din Oțel Carbon de Măsurare Dimensiuni Externe

41.29lei

-19%

51.61lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: micromet, etrier din material plastic, șubler digital shahe, 150mm etrier, etrierul din oțel, indicator cu cadran shahe, calip, micrometru shahe, 100mm șubler cu vernier, etrier mitutoyo.

Descriere:

Material: otel carbon

Gama de măsurare: 25

Rezolutie: 0.01

Domeniul de aplicare: 25

Caietul De Sarcini: Micrometru 0-25

Caracteristică:

Diametru exterior micrometru de exterior dimensiuni, instrumente de măsură pentru a măsura distanța între două părți de cadru pătrat de utilizare a helix principiu.

Diametru exterior micrometru este folosit în principal pentru măsurarea o varietate de dimensiuni.

Diametru micrometru împărțirea valoare este de 0,01 mm, limita superioară a domeniului de măsurare nu este mai mare de 300mm, împărțită într-o 25mm pe caietul de sarcini.Astfel ca 0-25 mm, 25-50 mm ......și așa mai departe.

Diametru micrometru de forma prezentată în imagine: (imaginea este doar pentru ilustrare, nu indică structura detaliată.)

Instrucțiuni de utilizare:

1. Curățați suprafața de măsurare înainte de a utiliza și de a corecta poziția zero. 0-25mm aliniere directă zero: 25mm deasupra utilizați bara ecartament vizează cvasi-zero.

2. Zero metoda de corecție: Dacă 0-linia de biți nu este aliniat cu linia de bază, în primul rând slăbit șurubul cu o șurubelniță usor, cu o cheie pentru a regla poziția inițială, astfel încât aliniere de bază 0 gust pic de linie, apoi strângeți șuruburile. (A se vedea instrucțiunile de utilizare poza 2)

3. Când de măsurare, micrometrul ar trebui să fie perpendicular pe piesa de lucru în curs de testare, prin rotație forță dispozitiv de măsurare, măsurare de suprafață în contact cu piesa de lucru ar trebui să fie de rotație ușor, atunci când forța dispozitiv de măsurare a emis o ușoară "click, click ..." de sunet, Care este dimensiunea reală a piesei de lucru sub test.

4. Dispozitiv de blocare poate fi pasiv de măsurare de micro-șurub înainte și înapoi.Relaxați-vă la dreapta și de blocare spre stânga. (A se vedea instrucțiunile de utilizare Figura 3)

5. Atunci când se măsoară, mâna stângă ar trebui să țină scutul termic pentru a preveni temperatura corpului transmise la micrometru, provocând eroare de măsurare.

6. Un capăt de cheie poate fi reglat la zero, la celălalt capăt poate trage forța dispozitiv de măsurare.

Sfaturi cald:

1. Micrometrul este un instrument de măsurare de precizie, atunci când sunt utilizate ușor, după utilizare în părțile expuse acoperite cu ulei anti-rugina, și plasate în cutie, a pus-o la uscat și ventilat.

2. Măsurarea nu poate forța micro-rotație a cilindrului, astfel încât să nu deteriora precizie.

15030255232495548 NEW SOSIRE NE $ 5.30 / NE $ 6.50 / NE $ 10.70 / NE $ 5.10 / NE $ 13.60 / NE $ 7.10 / NE $ 8.90 / NE $ 7.00 /

Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Produse similare