H. 265+ 4K 8CH POE Kit NVR 16CH 5mp Camera de Securitate CCTV Sistem Piscină Two-way Audio POE IP Bullet Camera de Supraveghere Video Set

2 860.19lei

-34%

4 400.29lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: camera hibrid, sistem poe, camera de secur, besder camera ip, accesoriu glonț jurnalul, Poe 16ch, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, 5mp aparat de fotografiat ip, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, injector poe.

modname=ckeditor

Două-mod Audio de Detectare a Feței H. 265 16CH 5MP POE NVR Kit CCTV de Securitate Sistem Audio AI Camera POE IP Supraveghere Video în aer liber Set

Vom oferi în timp real două căi audio,Camera a Construit în Microfon și Difuzor, Înregistrare toate viata buna!!!

Plin de Culoare Viziune de Noapte nu-ți face Griji de zi sau de noapte inteligent Built-in lumina LED alba, înregistrare full color toată ziua

Privire de ansamblu

HCVAHDN de Securitate - HD aparat de Fotografiat CCTV, Sistem de Securitate, garantat și de încredere Soluție de Securitate pentru Casa ta și de Afaceri! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/8MP/4K de Înaltă Definiție și Video la zi și Vedere de noapte.H.265 HEVC,de Recunoaștere a Feței &de Detectare a Feței ,Fața de redare Inteligente,alerte e-Mail și de detectare a Mișcării, IP66 rezistent la apa si universal pentru Interior/Exterior, aplicație gratuită pentru funcția Cloud P2P și de depozitare, suport pentru android, iPhone , ipad,PC-uri,CMS-uri ,SMS etc.

HD POE 5.0 MP CCTV Camere IP;

POE 16CH 5.0 MP IP NVR Recorder

Puternic Server De Rețea;

Funcția Cloud P2P;

Plin De Culoare Viziune De Noapte

suport USB ,Mouse-ul,backup;

suport USB ,Mouse-ul,backup;

Suport Android,iphone,ipad,pc-uri,cms,VMS vedere;

Suport VGA de ieșire și de ieșire HDMI;

Alarmă de sprijin de intrare ,ieșire de Alarmă;

Rezoluție de înregistrare: 5.0 MP;

Cu H. 265 de Înaltă eficiență de Compresie Video;

Cu H. 265 de Înaltă eficiență de Compresie Video;

Auto White Balance,Auto Gain control,înapoi lumina comp;

HDD Interfata:1*SATA,Suport între 500GB și 8TB; Multi-limba meniuri opțiunea de până la 28 de tipuri de limbaj; *P2P serviciu de cloud pentru Android/iOS dispozitive mobile de vedere la distanță oriunde, oricând; *înregistrare de detectare a Mișcării.NVR-ul va fi declanșat pentru a înregistra atunci când detectează ceva în mișcare.NU trăgaci, nici o înregistrare, mai inteligent și cu economie de spațiu; *e-Mail de alertă și de notificare de alarmă.Atunci când detectarea mișcării este declanșat, NVR-ul va trimite automat sunet de sonerie și notificări de alarmă la adresa dvs. de email, inclusiv instantaneu pe loc; *mai Multe moduri de a accesa de pe PC, telefon și pad, pot fi vizualizate de către client PC, Telefon APP și IE ,Chrome,Firefox,Safari browser; *Suport de 3.5 inch cu port SATA, hard disk, capacitate aproximativ 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, și mai puțin de 500G nu este acceptată. *HD CCTV POE NVR Video de Rețea Recorer,Suport pentru toate 1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&5mp si 4K Camera ip de Sprijin în timp real audio bidirecțional

Pachetul inclus

1 X 16CH 5.0 MP POE NVR Recorder Video de Rețea; 8//16X 65feet(20m) cablu de Rețea pentru camera 8/16x HD POE IP 5.0 MP interior exterior IR Zi de viziune de Noapte Glont rezistent la intemperii camere; 1 x sursa de Alimentare pentru NVR; 1 X USB Mouse-ul pentru NVR; 1 X CD cu Software-ul pentru NVR; 1 X Control de la Distanță pentru NVR; Hard Disk Optional !!!

Ce pot face pentru tine?Aplicație:Acasă,supermarket,hotel,gradina,fabrică,magazin, birou...etc.

HD 16CH 5MP/ 8CH 4K de Afișare de Înaltă Definiție

De înaltă Definiție interfață de ieșire,Suport on-line pentru redare,Mobil, de la distanță,Multi-fereastră afișare cu 5.0 MP Rezoluție.Unghiul va fi mai mare,iar imaginea va fi mai clară.

IP66 la Intemperii

Folositi-le ca camere de exterior sau de interior camere, deoarece acestea sunt construite de dur pentru a rezista la orice vreme aruncă ca atunci:ploaie,zăpadă,praf și caniculă .cu IP66 la intemperii rating ,și cabluri de filetat prin stand pentru un plus de protecție ,asigurați-vă pot răspunde pe performanța lor,zi de zi.Camera noastră adoptă carcasa metalica grele,profesionale IP66 la intemperii,Oferind performanță stabilă atât în interior cât și în aer liber.

De ce să alegeți H. 265

H. 265 Mai Clare , rezoluție HD vă oferim mai bună calitate a imaginii într-o rată de biți mai mică.A salva mai mult spațiu de stocare,poate reduce cu 40%-50% dimensiune,salva HDD spațiu de stocare și de a reduce costul de achiziție.

POE Avantaj,de Ce alege POE?

Nu ai nevoie de cabluri de alimentare suplimentare sau adaptoare sau switch.Plug and Play și configurare ușoară.

Power Over Ethernet NICI o putere în plus cabluri sau adaptoare sunt necesare și doar prin conectarea la o camera IP la NVR-ul cu un singur cablu, puteți completa cu ușurință de instalare, fără cunoștințe despre computer sau de rețea și de a începe bucurați-vă de super-ușor de monitorizare printre dvs. de telefon inteligent, tabletă sau PC.

Distanta De Transmisie

Sistem POE, max sprijin 150-200M POE cabluri de transmitere la distanță, care crește foarte mult instalarea la domiciliu de confort.

Accesul de la distanță oriunde,oricând, indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță camera foto pentru a vedea live streaming și stayconnected.Vezi de la distanță aparatul foto prin intermediul: gratuit Xmeye Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit CMS/VMS Client pe calculatorul dumneavoastră, de EXEMPLU, browser web. Instant Alertă e-Mail Puteți configura zona pe care doriți pentru a controla,atunci Când este declanșat,acesta va trimite un mesaj la e-mail ,puteți obține informații de primă mână ,nu contează când și unde vă aflați .

De Detectare A Mișcării

Acest sistem este conceput pentru a trimite o alertă e-mail când sunt detectate mișcări și vă permite să înregistrați numai atunci când este detectată o mișcare.

Inteligent de Redare puteți găsi ușor imaginile video ai vrea să-redare, Inteligent redare disponibile cu personalizabil căutarea zonă, timp de redare este redus foarte mult prin accelerarea prin neimportante videoclipuri.

Hard Disk Port 2*Port SATA (suporta pana la 8TB HDD)
Video POE 16CH de intrare/1CH VGA, 1CH HDMI ieșire
Lungime Cablu 20m
NVR Rezoluție H. 265 16CH 5MP POE NVR
Tip Camera Camera IP POE
Numărul De Model HCVA-14HA-1907VH
Sistem TV AMICE
sistem de alarma De Detectare A Mișcării+E-Mail De Alertă
Garanție 3 ani
PC-uri de Camera 8Pcs
P2P icloud www.Xmeye.net
Vedere La Distanță Android, iPhone, iPad, pc-uri,cms, etc
Dimensiunea Hard Disk 3.5"inch
Intrare Video 16 Canale
Rezistent la intemperii Suport
Rezolutie Camera H. 265 5.0 MP Camera IP POE
Cerere Acasă,magazin,magazin,birou,Supermarket, etc
Format De Compresie Video H. 265
Rezoluție 5MP
Video Compatibile format H. 265/H. 264
Caracteristici Aparat De Fotografiat Poe,Zi&noapte viziune,IR-cut,rezistent la Intemperii
NVR suport Lingvistic Suport multi-language(engleză,rusă,spaniolă etc..........)
Audio 1CH audio de ieșire
Telefon mobil de vizualizare "xmeye"App
H 265 NVR Caracteristici De detectare a miscarii/e-mail de Alertă/onvif etc..
Nume De Brand HCVAHDN

Produse similare