Timp de sex feminin Parka 2019 Jacheta de Iarna pentru Femei cu Gluga Vânt Îmbrăcăminte de sex Feminin se Ingroase Haina de Iarna Femei jaqueta feminina 377

248.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: geaca de iarna femei, jachete de iarnă lungă perioadă de femei tricotaje, haina tip sacou, cornul haine de iarnă pentru femei, timp hanorac femei 2019, winterli haina femei, haina de iarna femei, femei hanorac 2019 anul, geaca de iarna femei, wow sacou haina.

Sfaturi Cald:

1.Dimensiunea este de dimensiunea Asia, diferite cu Rusia, europa și SUA dimensiune.Dacă nu ai putut confirma dimensiunea, vă rugăm să contactați cu noi, ne vom sfătui mărimea potrivită pentru tine. 2.Această dimensiune de îmbrăcăminte, care este numai pentru referință, vă rugăm să permiteți-1-2cm (1cm=0.39 inch) diferențele din cauza manuală de măsurare, Verificați cele de mai sus detaliate de măsurare cu grijă pentru a alege dimensiunea corectă. 3.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitor.pentru orice motiv,puteți să ne contactați dacă aveți orice probleme.Aceasta rochie este de bună calitate și poate fi strenched bine, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.Vă mulțumim pentru dvs.

Tip Regulat
Îmbrăcăminte Lungime mult
Material Poliester
Tesatura Tip Postav
Cu glugă Da
Stil Casual
Grosime Gros (Iarna)
Greutate 1kg
Decor Buzunare
Model Tip Solid
Numărul De Model 377
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand fanmdpve
Tip De Închidere fermoar
Umplere Bumbac
Gen FEMEI

Produse similare