Lent Alimentator IQ Trata Promovarea Sănătății Distribuitor de Mâncare Pentru Câini Pisici Calmant Castron Pet Lins Mat Pește Forma de Silicon de Relief Anxietate

17.83lei

-22%

22.86lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: câinele linge mat, mingea catnip, linge mat, castron caine, alimente mat animale de companie, portbagaj mat câine kia, linge-pad, pro castron câine, barbi tricou, tip de câine bol alimentar.

Descriere:

Ajuta animalele de Companie se Menține în formă: A lins pad va încetini rata masa, reducând astfel balonare și îmbunătățirea digestiei, pad-ul poate funcționa ca un proces lent de hrănire pad.

Puteți pune unt de arahide, iaurt, piure de dovleac și alte natural, organic și sănătos animale de companie gustări pe pad.

În condiții de siguranță Material: lent alimentarea pad este facut de grad alimentar-material silicon, non-toxic, inodor, și rezistent la rupere.

Asigura Sanatatea Dentara: Lins tampoane au un model unic, care poate promova o respiratie proaspata si dinti sanatosi si gingii prin răzuire bacterii dăunătoare pe limbă și stimularea producției de salivă.

Reduce Anxietatea: Repetate lins face animalul tau de companie dependent, astfel calmarea animalului tau de companie și de a face el sau ea fericit.

Ușor de Curățat: clătiți Doar lins pad, și reziduurile de pe acesta va fi spălat cu apă.Și lins pad este potrivit pentru mașini de spălat vase.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Albastru, Verde, Gri

Dimensiune(LxWxH): Aproximativ 24.5x19x0.8cm/9.6x7.48x0.3inch

Temperatura: -20°C-200°C

Pachetul include:

1 buc x Pet Lins Mat

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Aplicabile Rasa De Câine Universal
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand HOUSEEN
Tip De Element Boluri
Material Alte

Produse similare