șurub cu ochi M3/4/5/6/8/10/12/14/16-36 304 din Oțel Inoxidabil, Șurub cu Ochi de Ridicare Inel Rotund Hook Bolt

20.01lei

-12%

22.99lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: curba tv 40, zaruri dnd 20, capricios lemn, d17 baterie, rochie zkess, dasboard vw, e32 relaxarea, dulap 300, dewalt reduceri.

Aceste șuruburi/piulițe sunt realizate din oțel inox 304, care este rezistent la rugina si coroziune.Pot fi utilizate în mod frecvent în casa si birou

electrocasnice, mobilier din lemn, reparații și invenții, rugina și rezistent la coroziune.Prietenoase cu mediul, nu de poluare, de mare duritate.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7. Am vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne dea 5 Stele

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru întreaga vanzare, noi va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.Desigur, mai mult pentru tine, cea mai mare reducere va ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul de urmărire.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

.

.

DIY Consumabile ELECTRICE
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand WHUZF
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model M3/4/5/6/8/10/12/14/16-36
Dimensiunea Pachetului 13cmx11cmx5cm
Greutate Pachet 0.8kgs

Produse similare