Noul Incarcator USB Port Cablu Flex Pentru ZTE Blade V8 USB Jack de Încărcare Conector Dock Piese

21.46lei

-28%

29.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jbl micro usb, incarcator zte, usb zte blade v8, zte blade 8 piese, ciocolata husă, lichior cioc, flex zte, zte blade v8 părți cadru, zte blade v8 de încărcare usb, conector jbl.

De înaltă calitate de înlocuire de putere on/off, volum flex

Toate produsele sunt testate inainte de livrare

Înlocuiți vechi, defect, ecranul spart sau crăpat

Transport

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și alte informații de contact de pe Casteluldinpovesti.ro este corectă înainte de a cumpăra.

2. Cele mai multe dintre coletele sunt expediate prin Hongkong Post, Singapore Post sau China Post(toate cu număr de urmărire).Pentru a comanda mare (depinde de greutate și valoare), am expediat prin alte mai repede sa, cum ar fi DHL, EMS, Fedex...

3. Timpul estimat pentru livrare variază din diferite țări și regiuni, de obicei, de la 7 la 22 de zile, uneori merge la 25 la 30 de zile de zonă de la distanță, și este nevoie de mai mult în timpul sezonului de vârf.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

4. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Orice alte costuri sau taxe suplimentare este responsabilitatea cumparatorului.

Feedback-ul

1.Vă rugăm să confirmați primirea de elemente de pe Casteluldinpovesti.ro atunci când le obține.

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul vei primi pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a vă feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

3. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și 5 stele.Înseamnă mult pentru noi

Design BAR
Numărul De Model Pentru ZTE Blade V8
Utilizarea Înlocuirea sau Repaire piese
QC testat unul câte unul
În Stoc Da
prețul cu ridicata Da
Compatibil Marca Pentru ZTE

Produse similare