Carbură solidă MFT16-15.6-150-M8 Anti-Șoc Carbură Oțel CNC de Frezat în Coadă MFT plictisitor bar filetat M8 bar

311.38lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: transforma, mft robot, mft transforma, costum de putere, camera mft, mft muntele, g1 transforma, lost planet, m43, bar fir.

Carbură de Anti Vibrații e Plictisitor Bara de efect.

1. Instrumentul coadă folosit avansate de carbură de tungsten, material, rigiditate bună și rezistență la vibrații.

2. Se extinde adâncime de prelucrare și de a promova o precizie de prelucrare de fata, foarte profund, foarte lungă, de înaltă precizie de prelucrare.

3. Reducerea costurilor scule.Extinderea duratei de viață a sculei.

4. Utilizare universală, economic și practic, convenabil de a folosi, diversitatea funcțională.

Datorită de înaltă rezistență la vibrații, instrumentul de tăiere deținătorul poate reduce impactul orizontal cauzate de vibrații în timpul de prelucrare, utilizarea carbură de a introduce la nivelul maxim.Aceasta a fost dovedit că anti-vibratii suport instrument poate salva carbură de a introduce de 2-5 ori, scurta timp de prelucrare și de a salva costul de prelucrare în mod substanțial.

Desen de produs și parametru :

Pachetul: 1 buc : MFT16-15.6-150-M8

Interschimbabile Frezare Cap de Instrument ar trebui să comandați separat

Transport & Manipulare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzul de transport.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Plata

Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cereri cu obiecte.Vă rugăm să completați plăți în termen de 3

zile.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

Se întoarce

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 7 zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu Restituiri sunt oferite.

Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Feedback-ul Clientului este NU.1, satisfacțiile este Scopul Nostru !!!!Mulțumit cu noi, vă rugăm să ne dea de Cinci Stele Feedback-ul!!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Am

va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Plasa Comenzi On-Line.A Obține Protecție Completă.

Suntem furnizori de Aur cu Comerțul de Asigurare de 192.000 de DOLARI de Alibaba

Comerciale de Asigurare-Furnizor de: Schimb de Asigurare va face mult mai ușor pentru a filtra de aur furnizorilor care sunt capabili de a livra bun cum a fost convenit în timp, calitate și servicii.

Comerciale de Asigurare-Cumpărători: Alibaba va ajuta pentru a oferi cumpărătorilor de plată de 100% de restituire comerciale de asigurare, furnizorul nu reușește să livreze produsele la timp sau nu se ridica la standardele conform contractului .Este un nivel suplimentar de securitate pentru cumpărătorii de peste mări tranzacție la nici un cost suplimentar.Bine să ia această asigurare suplimentară în cazul în care ceva a mers prost.

Numărul De Model MFT16-15.6-150-M8
Filetare m8
Nume De Brand JIK
Lungime 150mm
Material Carbură Solidă

Produse similare