Câine De Companie Garduri Magic Gate Pliere Izolate Plasă De Pază În Condiții De Siguranță Ușor De Instalat Pentru Câine Pisică Copil Gard De Siguranță Cușcă De Câine Accesorii Pentru Animale De Companie

33.23lei

-11%

37.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: vinul copilul gard de securitate, perna tub, simplu cat cușcă, lai, câine t, anti cat grădină, gol steaua, copilul t, pisică acasă cușcă, cușcă de câine.

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate pentru animale de Companie de siguranță cabina perfect pentru uși, între pereți, sau casa scărilor, în interior și în aer liber Construit cu greu parțial vedea prin țesute tesatura ochiurilor de plasă țesute pentru a rezista la abuz de animale de companie Unic țesute barieră care cu ușurință se retrage, total sau parțial, rapid pass-through Complet asamblat, pentru utilizare imediată.Nu sunt necesare instrumente Ușor și portabil pentru a satisface toate pe-the-go are nevoie Fiecare Set Include o singură țesătură, două elastice stâlpi și patru lipicios cârlig Caietul de sarcini: Nume: Companie Garduri/Câine Garduri Material:Nailon Culoare: Negru/Galben Dimensiuni: 72*110CM / 72*180 CM conținutul Pachetului: 1 Buc x Pet Garduri/Câine Garduri Notă: 1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual. 2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

culoare Ca imagine
Articol Animale de companie câine garduri
Origine NC(de Origine)
Material Nailon
Tip Câini

Produse similare