Multifuncțional Rotativ Usa Usa Din Lemn De Ridicare Instalare Bord Rapid Installer Instrument De Decor Acasă Gadget-Uri Construct

70.17lei

-22%

91.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: Ușa De Ridicare, pentru acasă, ușa ascensorului, instrument tencuieli zidar, trage raft, instrumente de constructii zidar, consiliul de ridicare, cărămiziu perete instrument de construcție, ușa mașinii de aspirație, perete instrument de bord.

Multifuncțional Rotativ Usa Usa Din Lemn De Ridicare Instalare Bord Rapid Installer Instrument De Decor Acasă Gadget-Uri Construct Descriere:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

În funcție de unghiul necesar pentru instalare de uși din lemn, înălțimea de ridicare este special conceput, iar ridicarea și coborârea poate fi ușor de realizat și de rotație de 360 de grade poate fi ușor de realizat prin intermediul manetei de principiu.

Mici și ușoare, operație simplă, reduce intensitatea forței de muncă usi din lemn instalare de masterat, pentru a îmbunătăți eficiența de lemn usa de instalare.

Suportul este introdus în partea de jos a ușii, degetele de la picioare pas pe grilă orizontale antiderapante loc, și tocuri pas pe pedala pentru a roti și ajusta, astfel încât panoul de usa poate fi întotdeauna ținute orizontal.

Acesta este fabricat de înaltă calitate din oțel de înaltă carbon, iar suportul este fabricat din zinc turnare, care este anti-coroziune și anti-rugina, ferm și frumos.

O persoană poate completa cu ușurință de instalare de uși din lemn, economisind timp și efort.Caietul de sarcini:

Tip: Usa De Ridicare

Material: otel Carbon

Caracteristici: Usa De Ridicare, Instalare Ușă, Rapid De Instalare Instrument, Decor Acasă Gadget-Uri

Dimensiune: app.32.6 cm/12.83 în

Culoare: Argintiu

Cantitate: 1 Buc Nota:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include:

1 buc x Ușa de Ridicare

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Ușa De Ridicare

Produse similare