JIANGLUN Pentru Dell XPS 15 9560 Serie CPU & GPU Ventilatorului de Răcire 0VJ2HC 0TK9J1 L & R

72.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dell xps 15 9550 ecran, ce dell xps, dell xps 9560, dell xps 14z l412z, dell xps 15 fan, ice cooler pentru laptop, dell xps 15 9500, cooler laptop dell inspiron, dell precision putere, 31tpt.

Caietul de sarcini:

Stare: Nou

Nume: JIANGLUN Pentru Dell XPS 15 9560 Serie CPU & GPU Ventilatorului de Răcire 0VJ2HC 0TK9J1 L & R

Garantie: 3 luni

Pachet: Standard De Ambalare

Modelul Se Potrivesc:

Pentru Dell XPS 15 9560

Transport Termen:

Foarte Important:

Dacă nu sunt situate în U. S. a

Comenzile vor fi trimise din China de Casteluldinpovesti.ro transport mehtod Cu Număr de Urmărire.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim , puteți alege epacked, e-EMS, EMS, DHL sau alte metode de transport le-ar dori pentru a alege.care va economisi mai mult timp de transport maritim pentru tine, depinde de tine. :)

De obicei, durează 5-15 zile lucratoare livrate dar nu sunt garantate, uneori, mult mai mult în Brazilia ,Italia,Federația rusă etc.

Dacă sunteți din Rusia , vă rugăm să furnizați numele complet, engleză, Adresa și Codul Poștal.

Dacă sunteți din Brazilia , vă Rugăm să Furnizați Numărul Fiscale (TVA) sau ID Personal la noi.

Și vă Rugăm să Rețineți că taxa nu va fi inclus in acest pret !

Deci, dacă aveți nevoie urgentă de acest articol , vă recomandăm să selectați Expediere rapidă pentru DHL express ,

Se va economisi mult mai mult timp pentru tine.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă vă sunt situate în U. S. a

Comenzile vor fi trimise prin Casteluldinpovesti.ro transport ,e-ambalate sau e-express.De obicei, durează 7-15 zile lucratoare.Dacă ai nevoie rapid de transport maritim , puteți alege EMS, DHL sau alte metode de transport le-ar dori pentru a alege.care va economisi mai mult timp de transport maritim pentru tine, depinde de tine. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți mai rapid transport , pls selectați Expediere rapidă .

Dacă doriți alte moduri de transport sau aveți orice întrebare pe transport, pls pentru mai multe informații, vom fi bucuroși să ajute.

Condiții De Garanție:

1. Satisfacția este garantată.Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., puteți reveni pentru o restituire sau de schimb pentru un înlocuitor.Noi doar vă cerem să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea element și să se întoarcă în aceeași stare în care a fost primit.

2. Se întoarce, nu va fi acceptat dacă se întâmplă să cumpere elementul greșit din greșeală.Deci, vă rugăm să acorde o atenție aproape de imaginea noastră și, dacă este posibil, se compară cu originalul parte înainte de a cumpăra.

3. Pentru toate declarațiile, cumpărătorul este responsabil pentru plata costul elementului de returnare.

Despre Feedback-Ul:

Atunci când primiți articol, ne-ar aprecia foarte mult sprijinul dumneavoastră, lăsând-ne un 5-star feedback-ul pozitiv.Dacă sunteți nemulțumit și alege să lăsați un feedback negativ, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și ne permite posibilitatea de a rezolva problema.Pur și simplu de a părăsi un feedback negativ nu rezolva problema.

Dacă aveți o întrebare sau o problemă cu produsul sau serviciul nostru, sunteți întotdeauna binevenit să ne contactați în orice moment și vă vom oferi un răspuns prietenos în termen de 24 de ore.

Produs De Aprovizionare:

Suntem un furnizor la nivel mondial de calculator piese de schimb și accesorii, dacă sunteți în căutarea pentru orice obiecte sau componente care nu pot fi găsite în magazinul nostru, vă rugăm să ne știu ce sunteți în căutarea pentru și cât de multe și putem oferi cu produse de aprovizionare.

Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare decât ne-am oferit în magazinul nostru sau sunt interesați în achiziționarea în vrac, vă rugăm să ne anunțați cum putem satisface cerințele dumneavoastră .

Aplicarea Dimensiune Laptop Pentru Dell XPS 15 9560
Material Aluminiu & Plastic
Nume De Brand abdo
Pachet Da
Porturi USB 1
Numărul De Model Pentru Dell XPS 15 9560
Tip Dublu Fani
Radiator Tip Răcit cu aer

Produse similare