Glont Vibrator cu Incarcator USB 10 Viteza Mini G Spot Masaj pentru Femei Vibrator Vibe Stimulator Clitoris Afemeiat Jucărie de Sex Feminin

32.93lei

-46%

61.00lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: omul de bijuterii premium, penis artificial sex masculin, în plus vibrator gros, sex castravete, fără fir de mare vibrator ou de control de la distanță, vibe-am, vibrat, mici vibrat, dildo vibrator delfin, penis artificial femeie.

Caracteristici:

[Precizie Stimularea Clitorisului] vârful glont vibrator dispune de o margine îngustă, care se concentrează vibratii pe clitoris, sfarcuri și alte locuri sensibile.Când ați terminat de joc în jurul valorii de, puteți utiliza suprafața aplatizată a maximiza vibratii pentru un quickie orgasm!

[Puternic și Liniștit] uimitor De puternic clitoris cu vibrator dispune de 10 setări diferite.Pentru a menține reputația de caracterul discret, stimulator motor este practic tăcut.Puteți utiliza cu ușurință la domiciliu, într-un apartament sau chiar o baie publică, fără ca cineva să știe ce faci.

[Discret & Pe-The-Go] dimensiuni mici si design discret face glont vibrator una dintre cele mai bune de călătorie vibratoare le-am văzut vreodată.Puteți potrivi cu ușurință în geantă sau servietă, oriunde te duci.Atmosfera este conceput pentru a arata la fel de mult ca un tub de lippie posibil, așa că se potrivește la fix.

[Reîncărcabilă pentru Mai multă Putere] Acum cu un cablu USB de încărcare, reîncărcare glonțul tău este chiar mai ușor.Pur și simplu conectați la PC-ul, laptop-ul sau USB converter pentru 30 de minute să bucurați-vă de până la 1 oră de joc.Aceasta înseamnă că puteți încărca rapid pentru înșelătoare putere.

[Impermeabil] mamelonul vibrator este complet rezistent la apa astfel încât să puteți lua cu tine aproape oriunde te duci - de la duș de dimineață un târziu de noapte baie în piscină sau cadă cu hidromasaj.La sigiliu etanș face, de asemenea, noua jucărie mai ușor de curățat decât altele, deoarece nu trebuie să vă faceți griji despre scurgeri de apă în interiorul și să-l distrugi.

Confidențialitate Garantată:

Vom colet discret, nemarcat de ambalare, confidențiale de livrare.

Lista De Pachete:

1 x Vibrator

1 x Cablu de Încărcare

Tip G-Spot
Dimensiune 85*24mm
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Vibratoare
Nume De Brand omul nuo
Numărul De Model B2448
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Material ABS
Mărfuri De Certificare A Calității ce

Produse similare