Roz rezistent la apa Autoadezive Tapet papel de parede Acasă Decora Perete de Vinil hârtie Dormitor Living Dimensiuni Rola (0.45 m*10m)

97.25lei

-60%

243.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ușa tapet autoadezive, gazete de perete 3d de sex masculin, perete textile hartie role, stai autocolant, fantasia latex, vintage botanică tapet, wallpap, 3d hârtie de perete pentru dormitor fata, autoadezive, gazete de perete decor acasă tara.

Roz rezistent la apa Auto-adeziv Tapet papel de parede Acasă Decora Vinil hârtie de Perete pentru Dormitor, Living Dimensiuni Rola (0.45 m*10m)

Notă Importantă:

**Pentru cantitate suficienta pentru a evita diferențele de culoare de diferite lot(diferite ordine diferite lot),

**O parte din perete mult utilizarea aceluiași lot de fundal, Wallpaper, veți primi poate avea unele riduri pe ea sau la ambele capete, dar nu efectul căutarea după lipire pe perete.Detalii despre produs: Material: PVC Dimensiune:0.45 m x 10m pe rola Grosime: 0.10 mm de Proprietate

Apă-dovada și lavabil;

Ecologic si non-toxic;

Scrubbable și durabil, cu o mare rezistenta la impact si rezistenta culorii;

Culori bogate și modele de înaltă calitate și gust; Ușor să coaja de pe hârtie și se lipi de perete, precum și ușor să se mute pe și curat Aplicare: Tapet Interior și Decorațiuni interioare; Camera pentru Copii, Living si Dormitor Decor;

Cafenea,Hotel și a Proiectului de Construcție Decoraion;

Colectiile De Tapet:

Tapet Ecran:

Aplicație:

Procedura De Instalare:

Fabrica si Depozit:

Cumparatorul Observa:

Despre Produse:

1. Pentru cantitate suficienta pentru a evita diferențele de culoare de diferite lot(diferite ordine diferite lot).

2. O parte din perete mult utilizarea aceluiași lot de fundal, Wallpaper, veți primi poate avea unele riduri pe ea sau la ambele capete, dar nu efectul căutarea după lipire pe perete.

3. Dimensiuni:0.45mx10m pe rola,daca comandati 2 bucati,vom livrare ca DOUĂ role,daca ai comanda de 3 bucati,vom livrare TREI role...

Termeni de Livrare:

1.Am expediat în întreaga Lume.

2.Putem livra comenzi În avans posibil înainte de termenul limită.

3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4.TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

6 .Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare !Toate produsele trebuie să fie expediate la Casteluldinpovesti.ro verificat adresa.

CONDITII DE VANZARE:

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de motiv, cu excepția calitatea produselor noastre, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite suma exclude efectiv costul de transport maritim vom primi de la comanda.De asemenea, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

FEEDBACK-ul:

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc! :) Daca nu esti multumit de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negative și neutre și feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Vă mulțumesc! :)

Tratament De Suprafață TIPĂRITE
Utilizarea Nunta Casa
Stil Tara
Tapet Vinil Tip Hârtie Înapoi Imagini De Fundal De Vinil
model Florale
Caracteristică Mediu Prietenos
Unitate De Încărcare Usd/Rola
Numărul De Model HY9001-23
Material Plastic
Tip Imagini De Fundal De Vinil
Funcția Mould-Proof
Nume De Brand HANYIHOMEDECORHY
Utilizare Comerț

Produse similare