20buc Copii Copii Periuta de dinti Electrica Cap de Înlocuire Dinte Perie de Cap se Potrivesc pentru Oral-B EB-10A Pro-Sănătate Etape de Ingrijire dentara

14.50lei

-50%

29.01lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: oral b pro 2 capete, periuță de dinți electrică, cap perie de dinti electrica, organizează periuțe de dinți, oral b copii prinses, oral-b sonic complete, milioane de periuta de dinti, porc tricou, negru sonicare, dinți de leu.

20buc Electric Înlocuire Capete Pentru Periuta de dinti Oral-B EB-10A Copii Copil Perie de dinti Capete de Igiena Orala a Dintilor Curat 5 loturi

Caracteristici:

Profesionale capete de periuta de dinti, ajuta la buna îngrijire a sănătății dumneavoastră dentare.

De înaltă calitate generic de înlocuire perie.

Peri moi in centru poate proteja dintii de dure periaj.

Dupont perii pentru ofertă excepțională de curățare de suprafețele dentare și adânc între dinți.

Indeparteaza eficient placa fara a irita gingiile.

Inele colorate sunt oferite pentru identificarea individuală.

Stomatologi recomanda înlocuirea cap de periuta de dinti la fiecare 3 luni pentru rezultate optime.

Potrivit pentru următoarele periuțe de dinți:

Pentru D4510 D12013 D12013W D12523 D17525 D18 D19523 D19545 D20523 D20545 OC18 OC20 D8011 D9525 D9511 D25 D30 D32 Type4739 3709 3728 3738

Caietul de sarcini:

Tip: Periuțe De Dinți, De Cap

Material: POM materiale Plastice & Tynex Dupont & 304 din Oțel Inoxidabil

Cantitate: 20buc/5packs

Grupa De Vârstă: Adulți

Lungime: 7cm / 2.8 în

Total Greutate: 28 g / 1oz

Dimensiune pachet: 14 * 8.7 * 1.6 cm / 5.5 * 3.5 * 0.6 în

Lista De Pachete:

20 * Periuța De Dinți De Înlocuire Cap

SFATURI: cele mai Bune Moduri de a folosi o Periuta de dinti Electrica: 1.Doar o presiune ușoară este suficientă, lasa periuta de dinti electrica face toate lucru periaj 2.Folosiți periuța de dinți electrică de cel puțin două ori pe zi timp de două minute 3.După aplicarea de pasta de dinti, nu porniți până la peri capete sunt împotriva dinți.Acest lucru va opri pasta de dinti de la pulverizare off. 4.Împărțiți gura în patru cadrane/secțiuni și perie de unul 5.Periati suprafetele exterioare orizontal de-a lungul liniei gingiei, se deplasează încet de capete de perie de-a lungul fiecare dinte. 6.Perie suprafețele interioare și asigurați-vă că pentru a ține pensula pe fiecare dinte pentru câteva secunde la un moment dat. 7.Tartar de multe ori forme mai mult pe incisivii inferiori.Da acești dinți un pic mai mult timp de periaj. 8.Perie pe suprafețele de mestecat de două ori și să se asigure să se spele spatele trecută molari STOMATOLOGI RECOMANDA să ÎNLOCUIȚI CAPUL la FIECARE TREI LUNI de Feedback : 1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi , vă rugăm să lăsați feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult!

2) va oferim mereu cel mai bun preț pentru bunuri de bună calitate și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. 4) Poșta Post costul este mai ieftin, dar timpul de livrare este depinde de oficiul Poștal.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ pentru noi, deoarece a întârziat sosirea data.Este într-adevăr în afara controlului nostru.Vă mulțumesc!Conditii De Plata: 1. Am prefera Escrow . 2. Pentru că de fotografie motiv, imaginile sunt numai pentru referință.Vă rugăm să luați articol te ca standard. 3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. 4. Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație etc. Dacă nu specificați culoarea, vom face în mod aleatoriu de expediere. 5. Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Numărul De Model 1004-5
Garanție 1 an garanție
Material Plastic
Ambalare Blister Pachet
Tip Periuțe De Dinți, De Cap
Avantaj Buna perie nu va rani gingiile
Recomand Înlocuiți la fiecare trei luni
Cantitatea 5*4 buc/pachet
Personalizate Acceptabil
culoare roșu,albastru,galben,verde
Dimensiune 70*2.8in
Origine NC(de Origine)
Nava a La nivel mondial
Grupa De Vârstă Adulți
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Tip De Element Periuta De Dinti Electrica

Produse similare