Rotirea Păr, Curling Fier USB Portabil fără Fir Automată Bigudiu de Păr Reîncărcabilă Bigudiuri Role de Fir de Păr Bigudiu

170.58lei

-49%

341.15lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ios ondulator, fără fir bigudiu de păr, parul waver, aut bigudiu de păr, ondulatorul de par, wavylook wireless bigudiu, gafre bigudiu de păr, automat bigudiu de păr, bigudiu wireless, robot w.

Rotirea Păr, Curling Fier USB Portabil fără Fir Automată Bigudiu de Păr Reîncărcabilă Bigudiuri Role de Fir de Păr Bigudiu

Caracteristică

【Încălzire rapidă】Profesionale turmalina ceramice baril, încălzire rapid și vă oferă o suprafață netedă, masiv strălucire și bucle elastice fără daune. 【LCD Display】Mare cu LED-uri de afișare prezintă clar temperatură, direcție, și timer, se prezintă mai ușor de citit și convenabil de a folosi. 【Eficientă și în condiții de Siguranță】Nostru bigudiuri poate fi încălzită rapid și design fără fir puteți maximiza modelare eficienta.Acesta este echipat cu o siguranță și non-toxice material izolant în interiorul curling camera care poate proteja de arsuri atunci când este utilizat. 【Temperatura/Timer/Direcție Reglabilă】150-200℃ temperatura de selecții, 8-18 auto curling cronometre, precum și curling direcție (stânga și dreapta) împreună permit, pentru a forma o perfectă libertate sau bucle strânse ușor, economisind o mulțime de timp. 【USB Reîncărcabilă & Power Bank】Built-in 5200mAh baterie litiu-ion permite super-convenabil fără fir utilizare.Între timp, acesta poate fi de asemenea folosit ca un power bank. 【Ușor de Utilizat și Portabil】baril va auto spin în jurul valorii de și înfășurați secțiune de păr în curling camera.Ușor de transportat atunci când călătoriți, puteți răsuci părul oricând și oriunde, departe de probleme cu linia.

Original UE/SUA Plug.Noi va oferim un serviciu gratuit de conversie adaptor pentru tine în funcție de țara standard

>>>>Fotografii De Produs

>>>>După Vânzări

Despre Semn de Colet Te rog deschide coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial și de a face compatibil pe loc.După Vânzare Vă rugăm să ne furnizați dovada video in cazul in care produsele au nici o problemă după ce a primit coletul în termen de 7 zile, va vom oferi înlocuire sau de restituire după confirmarea problema.Despre Feedback-Ul Am în vedere cusotmers ca prietenii noștri.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.Apoi, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a primi un cadou surpriză.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

>>>>Despre compania noastră

>>>>Acorde o atenție

Caracteristică 1 Fără Fir De Păr Bigudiu
Max. temperatura 200 °C
Numărul De Model Bigudiu De Păr De Fier
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Capacitatea bateriei 5200mAh
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Tip Monofunctional bigudiu
Certificare CCC
Dimensiune 248mm*58mm*44mm
Material Acril
Dimensiuni Placă De Încălzire Altele
Materiale de termoizolare placă/bar Turmalina ceramice
Caracteristică 3 Rotirea Ceramice Bigudiu De Păr
Controler De Temperatura Digital
Tip Baterie Acumulator reîncărcabil litiu-ion
Cablu De Alimentare Coada Mod De Asamblare încărcare fără fir
Aplicabile păr Uscat & umed
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Putere Mai puțin de 25 W
Timp De Încărcare 2,5 ore
Caracteristică 2 Fără Fir Automată Bigudiu De Păr
Min. temperatura 140 °C
Termostat De Reglare Segmente Altele
Timp De Lucru 30 de minute
Diametru de conductor termic 16-20 mm
Caracteristică 4 Ondulator
Durata de viață a placă termică/bar De 10.000-20.000 de ori
Origine NC(de Origine)

Produse similare