SmartSonic Impermeabil Sonic Periuta de dinti Electrica USB Reîncărcabilă Perie de dinti Periuta de dinti cu Ultrasunete cu 2 Capete de Perie

41.33lei

-45%

75.16lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ion periuta de dinti, dozator de apă, periuță de dinți electrică, oral-b sonic complete, braun periuta de dinti, milioane de periuta de dinti, oclean sonic perie de cap, saego periuta de dinti, auto sonics, perie electr.

Descriere Produs

Material: grad de Alimente ABS/PC/TPE, DuPont peri Certificare: CE, RoHS, FCC, FDA, IPX7 Modul: Cinci moduri, 8 combinații, Alb Mode: Potrivit pentru curățare de zi cu zi Guma de Îngrijire Mode: Blând putere, masaj gingii, potrivit pentru oral sensibilitate și umflarea gingiilor Limba de Acoperire Mode: Ușor curăță limba de acoperire, reducând efectiv bacteriile de pe limba si eliminarea respiratia urat mirositoare.Novice Mode: 5 zile, modul novice, se adapteze treptat, de la slab la mid-range, de a îmbunătăți treptat, curățare intensitate 5 zile (de 2 ori pe zi) de ajustare treptată, modernizarea de la slab la mid-range, treptat inproving curățarea dinților intensitate, de adaptare la sonic periaj.Speicial Modul de lucru: se Deschide mod special la fiecare 7 zile, adânc curat, luminos și strălucitor Trei forte Frecvența 24600-33000 ori / minut / minute Caracteristici: 1. Alimente grad silicon moale perie de cap anti-coliziune dinti 2. Levitația magnetică sonic motor 3. Vibrații de înaltă eficiență, de amplitudine mare și puternică putere de curățare 4. Rezistent la apă evaluare: IPX7 5. De putere-off funcția de memorie 6. La fiecare 30 de secunde [replace] zona memento 7. Funcția de pauză: poate întrerupe timp de 15 secunde în mijlocul 8. De cinci zile modul novice, 7-ziua mod special 9. Baterie descărcată memento 10. Timp de incarcare 14 ore sau mai mult, poate fi folosit aproximativ 60 de zile .(Perie-ți dinții de două ori pe zi, de două minute, la un moment dat)

Lista de produse

1x Maner Periuta de dinti; 2 x Capete de Perie; 1 x Stand de Încărcare; 1x cutie de transport; 1x Manual de utilizare

DESPRE TRANSPORT:

1) transport maritim internațional depinde foarte mult de Poștă și obiceiurile locale.Uneori,probabil că va dura mai mult timp pentru a ajunge,în special în timpul sezonului de vacanta. 2) în General,toate elementele sunt expediate prin Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport, cu excepția produselor lichide.Dacă preferați EMS sau alte accelerate servicii de transport maritim,vă rugăm să ne contactați pentru o cotație de preț înainte de a cumpăra. 3) taxe de Import,impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. 4) Dacă ați primit un incorecte,avariate,defecte,sau elementul nu așa cum este descris,vă rugăm să ne observe la o dată pentru a schimba sau returna.

SERVICIUL NOSTRU:

1) satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să ne lăsați un Feedback Pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2) Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ÎNAINTE de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. 3) Ne-Ar Oferi Cadouri Și Discount Dacă Partajați Produsele Noastre Pe VK,Facebook,Twitter, YouTube,Pinterest,Instagram,iTao Etc.

Nume De Brand SmartSonic
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Cantitatea 1 Periuta de dinti Mâner;2 x perie de cap;1 x rack de agățat
Grupa De Vârstă Adulți
Tip De Element Periuta De Dinti Electrica
Numărul De Model T11(T12)
Tip Unda Acustică
Material ABS/PC/POM/Tynex DuPont
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 25x25x223mm

Produse similare