AMYAMY Mini-masina de gaurit cu motor de masina de Gaurit de Banc motor pentru Burghiu electric Mic Banc de Lucru cu roți dințate 220V 710W UE plug

609.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: diy mini banc de foraj, bench drill, standul de gaurire, mini masina de gaurit, banc de foraj de presă, taladro optic, ab exercitarea bancă, apăsați drill, magnetic mașină de găurit, dremel set.

Pruduct descriere: Tensiune: 220V Frecventa:50/60Hz putere de Intrare: 710W viteza de rotatie:0-2800r/min Burghiu capacitate:Pădure: Ф30mm Fier: Ф8mm dimensiuni de Lucru: 170X185mm Coloana dimensiune: 32X2.5X400mm Max diametru de prindere:13 mm N. W/G. W:3.8 KG/4.0 KG Acorde o atenție: vă Rugăm să urmăriți coletul de la www.17track.com Dacă nu există nici o întârziere pentru a comanda, vă rugăm să-mi ceară să-și reînnoiască / extindere a comenzii înainte de a deschide dispute.Multumesc mult!!!Vă rugăm să rețineți numele tău complet și adresa completă, sau chiar coletul va fi returnat.Este foarte important pentru rus!Dacă nu sunteți sigur ce dimensiune ar trebui să alegeți, vă rog să-mi spui înălțimea și greutatea dumneavoastră și alte măsurători, dacă știi astfel încât să pot sfătui cu privire la cea mai bună dimensiune

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele.După experiența noastră, 95% bunuri poate ajunge fără taxe, dar NU suntem responsabili pentru ORICE taxe de import sau vamale întârziere.În cazul în care parcela se întoarcă înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească taxele de mai sus, ne-ar retrimite coletul până când cumpărătorul a finaliza aceste taxe și să plătească .Dacă alegeți DHL trebuie să plătească impozite, atunci vă rugăm să plătească impozite.noi nu va fi responsabil de orice taxe.Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu plasați comanda.Te rog, înțelege și iartă .multumesc!!!

Am dețină în mod constant convingerea: Clientul este Dumnezeu ,serviciu vine în primul rând!numai să depună eforturi pentru 5 stele feedback-ul pozitiv și va încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.Dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau la cumpărături în magazinul nostru.vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau Casteluldinpovesti.ro mesaj,vă Vom oferi cele mai bune servicii și de a rezolva problema cat mai repede posibil.Ore de lucru: luni-vineri (09:00-18:00 GMT+8, NE-Pacific ora 18:00-03:00 ) Ne lăsați feedback-ul pozitiv de la clienți, de obicei .Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi. 1) Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ 2) Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și nu vrem feedback-ul rău ca un final. 3) cel Mai bun discount pentru amabilitate.Satisfactia dumneavoastra este scopul nostru. 1) Plată ar trebui să fie finalizate în termen de 3 zile sau va fi anulată de către sistem în mod automat. 2) vă Rugăm să fiți siguri plata dvs. este păstrat în condiții de siguranță prin Casteluldinpovesti.ro până la confirmarea de primirea bunurilor. 3) În scopul de a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, Casteluldinpovesti.ro nevoie de 8-24 de ore pentru a verifica plata.Atunci comanda va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare (cu excepția week-end și de sărbători) odată ce plata este eliminat.

Sursa De Alimentare AC
Certificare CE
Nume De Brand AMYAMY
Nu-Sarcină De Viteză 2800rpm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Burghiu Tip apăsați drill
Puterea Nominală De Intrare 710W
Tensiune Nominală 220V
Numărul De Model LX-075
Max. Diametru De Găurire 13mm
Utilizare DIY acasă
Origine NC(de Origine)
Frecvența 50hz

Produse similare