VITEZA Fibra de Carbon pentru Chevrolet Camaro 2016 2017 2018 2019 Accesorii Tapiterie Interior Auto Gear Shift Capacul Panoului Ornamental Autocolant

98.28lei

-19%

122.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: aer conditionat camaro, omul camaro, camaro de carbon, 2010 camaro, multimedia chevrolet onix accesorii, accesoriu camaro 2018, audi gear shift panou, x camaro, chevrolet trx accesorii, pitot.

Element Descriere

Produsele sunt realizate de înaltă calitate din fibră de carbon material cu texturi frumoase Produsele sunt personalizate în funcție de original dimensiuni care se potrivesc perfect Stare: 100% de Brand Nou Pachetul Include:2 Buc/Set Material: Fibra De Carbon Model compatibil: pentru Chevrolet Camaro 2016-2019 Doar pentru volan pe Stânga Masini

Metoda De Instalare

-Curățați zona și de a elimina orice impurități înainte de montarea acestui element. -Te rog căldură 3M bandă de suport cu un pistol de căldură pentru o mai bună jaf efect.

FAQ

1.Cum pot urmări coletul meu? - Puteți verifica informațiile de transport maritim în următoarele link-ul cu numărul de urmărire : www.17track.net/en (copiați-l în browser-ul). 2.Acest produs este compatibil cu masina mea? - Vom specifica în elementul descrption dacă acest produs este special pentru anumite modele.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur. 3.Cand voi primi coletul? - Vă rugăm să consultați timpul estimat de livrare în conformitate cu metoda de transport maritim. 4.Probleme de logistică - De fapt, starea vremii extreme și post office grevă sunt 2 motive principale pentru neobișnuit de lent livrare. - Dacă ați avut vreo problemă de logistică, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a ajuta înainte de a începe o dispută. 5.Probleme despre produse - Dacă ați primit o rupt/inaplicabil produs,vă rugăm să ne contactați și să ne rezolve această problemă pentru prima dată. - Dacă da-ne o evaluare rău în mod direct, acest lucru nu va ajuta să se ocupe de problema.Sper că puteți să ne contactați în primul rând și apoi să decidă de evaluare de noi.Vă mulțumesc foarte mult. 6.Dacă vă place produsele noastre - Lasă-ne în comentariu 5 stele și partaja cu noi gândurile tale/poze despre acest articol. - Urmați-ne pentru a obține "Exclusiv Fanii Reducere" pentru a salva mai mult și să fie primul care să știe când vom avea ceva nou.

Lățime Produs 5.04inch
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VITEZA
Fibra De Carbon Autocolant 5 Pentru Chevrolet Camaro 2019
Fibra De Carbon Autocolant 3 Pentru Chevrolet Camaro 2017
Fibra De Carbon Autocolant 8 Pentru Chevrolet Camaro Accesorii
Tip De Material Fibra De Carbon
Fibra De Carbon Autocolant 4 Pentru Chevrolet Camaro 2018
Fibra De Carbon Autocolant 1 Auto Gear Shift Capacul Panoului
Tip De Element Interior Semifabricate
An 2016-2019
Fibra De Carbon Autocolant 7 pentru Chevrolet Camaro din Fibra de Carbon
Fibra De Carbon Autocolant 2 Pentru Chevrolet Camaro 2016
Fibra De Carbon Autocolant 9 pentru Chevrolet Camaro Autocolant
Fibra De Carbon Autocolant 6 pentru Chevrolet Camaro Tapiterie Interior
Element De Lungime 6.97inch
Articol Greutate 0kg
Înălțime Element 0inch
Numele Modelului Pentru Chevrolet Camaro

Produse similare