Pentru BQ 4030G 5045L 5519G 6030G 6045L Frumos Practic Blugi Portofel Frumos Mini Piele PU Flip Cu slot pentru card Caz de telefon

17.57lei

-5%

18.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 4 sim de telefon, bq 5518g caz, caz pentru bq practic, bq practic, acoperi bq 6030g practic, panasonic i6 infinity, acoperi oukitel k9, control frumos, piese bq 5058, hawei p30.

Portofel de lux PU Caz din Piele Retro Flip Cover Magnetic Moda Cazuri Curea

TRANSPORT

dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.

suntem bucuroși să vă ajute cu restituire sau de schimb în termen de 5 zile de la primirea produsului, cu condiția ca toate ambalajele originale și accesoriile sunt în starea inițială.

dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans.cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe.

FEEDBACK-ul

1.Vom pleca de 5 STELE FEEDBACK-ul POZITIV pentru toți cumpărătorii.

2.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră, scopul nostru este de a face la fel de fericit ca posibil, în timp de-a face cu noi.

3.Ne bazăm pe satisfacția dumneavoastră pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu lăsați nici negativ feed-back înainte de a ne contacta.

4.Ne promitem că vom rezolva problema pentru tine cât de repede putem.

Nume De Brand HenryHair
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Solid de culoare din Piele de caz
Compatibil Marca Alte
Funcția Cu Carte De Buzunar
Design Simplu
Tip Husa Flip

Produse similare