[KAGYNAP] Brand Auto Snapback Pălării de Bumbac, Broderie Sepci de Baseball în aer Liber Motocicleta Hat Pentru Barbati Femei Curse Casquette

34.51lei

-32%

50.76lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sapca snapback, capac p, maternitate bluze si topuri pentru gravide, pălărie de om, sapca snapback cap, gucci femei, șapcă de baseball de iarnă pentru femei, dsquared2, pălărie mult, capac femei.

1. Vă rugăm să permiteți-1 până la 2 cm, deoarece manualmeasurement este diferit. 2. Culoarea reală ar putea fi ușor diferite de imaginile din cauza mai multor factori, cum ar fi rezoluția ecranului, luminozitatea, contrastul, etc. Sper să înțeleagă.Vă doresc un fericit cumpărături 3. Stimate cumpărător, prețul nostru este mai mic pret, nu include taxele de import. 4.Dimensiune universală potrivit pentru adult 100% de Brand nou și de înaltă calitate 5.Este un bun cadou pentru iubitul tau, familie, prieteni și colegii de serviciu 6.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv și de cinci stele, dacă vă mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.Dacă aveți orice întrebare cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme, pentru a vă oferi data viitoare sa cumpere ma pot contacta în avans pot oferi o reducere de pret 7.Odată ce comanda.Noi va cu cea mai mare viteză în cel mai scurt timp posibil trimite ceva la mână 8.3, Dacă doriți să repetați comanda și să ne dea cinci stele în noastră de facebook, vă rugăm să contactați cu noi, în avans, atunci va vom oferi discount suplimentar. 9.Vă doresc un fericit cumpărături 10:Ponderea produsului-ai primit pe SNS ( cum ar fi VK, Pinterest,Facebook, Twitter ect. ) și ne trimite capturi de ecran pot primi $1 reducere or5% reducere la urmatoarea comanda satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Numărul De Model H0330
Origine NC(de Origine)
Model Tip Scrisoare
Tip vanzare De vânzare cu amănuntul,angro
Tip De Element Sepci De Baseball
Material Bumbac
Dimensiune Hat circumference 54CM-60CM
Numele Departamentului Adult
Greutate de aproximativ 110g
Nume De Brand KAGYNAP
Ambalare Simplu înfășurat
Palarie O Mărime
Curea Tip Reglabil
Caracteristici Respirabil și confortabil
Gen Unisex
Stil Casual

Produse similare