Pentru iPhone X 8 8Plus BGA Stencil Wifi /Nand flash/Putere/Audio/Touch IC Reballing Pin Încălzire Șablon de 0,12 mm Grosime

26.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gopro montare oglindă, qianli stencil, 8 pin cip, iphone 8 pmic, diag tool iphone, ic nand iphone x, nand de reparare, 1tb de memorie stick, iphone pmic, HDMI la VGA.

Descriere: Pentru iPhone X 8 8Plus BGA Stencil 0,12 mm Grosime Anti Tambur-up

Funcția: Reballing X 8 8Plus Wifi /Nand flash/Putere/Audio/Touch/Amplificator de Putere IC ace

Produs Imagine:

Timp De Livrare:

Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport (Post): 10-25 zile

DHL:3-5days

FEDEX:4-6days

UP:3-5days

EMS:7-10 zile

Pachet : Toate elementele sunt noi,am pachet fiecare element cu plastic sigilabile sac care învelite cu bubble sac,și a pus în cutie de greu pentru a asigura siguranța bunurilor în timpul transportului.

Vă rugăm să rețineți că unele elemente sunt destul de mici,vă rugăm să fiți atenți atunci când despachetați parcelă,în cazul în care acestea lipsesc sau incurc.

Notă : Dacă primiți un defect sau incorect element în interiorul coletului,vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Dacă aveți probleme atunci când se utilizează articol,vă rugăm să nu ezitați să întrebați-ne pentru ajutor.

Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau Trademanager.Vă rog să nu vă descurajați dacă adresa dvs. de email nu este răspuns în timpul orelor de non-business.O dată la primirea e-mail,vom ajunge înapoi la tine cât mai curând posibil.

Feedback-ul: Ne vom extrem de apreciat dacă vă lăsați 5 stele și feedback-ul pozitiv pentru noi după cumpărare.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a ne contacta.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele în timp.

Numărul De Model A11
Dimensiunea Particulelor 25-48µm
Nume De Brand NoEnName_Null

Produse similare