USB3.1 Tip-C Pentru 2.0 Hub Hub 3 Porturi Usb Placa De Retea Pentru Macbook Air De Expansiune Hub Usb 3-Port Usb Splitter

15.61lei

-33%

23.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: htc hub, hub usb splitter, dc hub, hub usb pentru linux, Hub, port usb, hub usb cu alimentare, c hub usb, un dex, splitter usb.

Caracteristici:

1. În conformitate cu originalul: dimensiunea stutului de interfață de Tip C este la fel de mic ca cel original Micro USB caietul de sarcini, despre 8.3 mm * 2.5 mm.

2. Poate rezista la 10.000 de ori repetate de inserție și ștergere: sprijinirea "pozitive și negative de inserție" funcție care poate fi introdus pe ambele părți (similar pentru interfață fulger)

3. De mare viteză: maxim viteza de transmisie a datelor poate ajunge la 10GBit / s, care este, de asemenea, USB3.1 standard.

4. Multi-funcție: standard cu cablu de Tip C conector poate trece 3A curent, și sprijină, de asemenea, "USB PD", care depășește existente de alimentare prin USB capacitate, care poate oferi un maxim de 100 W de putere.

5. Miniaturizarea suport: (doar puțin mai mare decât Microusb) două-mod de mare viteză de transmisie de date, două canale pot sprijini 20G / S

Descriere:

1. Acces la Internet prin cablu este disponibil.

2. Extinderea port USB, poate fi conectat la mouse, tastatura, U disc și alte dispozitive.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb

Material: plastic

Intrare: interfață USB de Tip C

Ieșire: USB placa de retea + 3 port USB de expansiune

Port de rețea: USB 100M port de rețea

Disk: test win 8 unitate gratuit, plug and play

Linia de lungime: 13CM

Shell: 85 * 22 * 15mm

Aplicație: Tip C interfață notebook-uri, tablete

Pachetul Inclus:

1 * USB3.1 Tip-C pentru 2.0 HUB hub

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Compatibil Marca/Model .
Nume De Brand ONLENY

Produse similare