Super-mare de pluș păianjen din sârmă și de pluș negru și stil multicolor pentru petreceri sau decoratiuni de halloween 1buc 30cm,50cm,75cm

11.77lei

-40%

19.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: spider jucărie de pluș, starship trooper, koala ornament, pasăre păun, furtun de picurare, jartiera, moale păianjen de jucărie, păianjen de jucărie, Rockchip, moale spider.

Nota 1.Pozele alea sunt numai pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 2.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Despre NOI

Am început Margele si Bijuterii de Alimentare de afaceri în 2003 , când au fost doar 2 membri în echipa noastră și numai a ofertei noastre de luare de bijuterii produse pentru câțiva clienți !Acum am devenit un furnizor profesionist , și să ofere margele si bijuterii furnizori la clienți peste tot în lume , clientul nostru, inclusiv China-Magazin , en-gros , Importator , Margele Magazin , Bijuterii de Designer , etc .Ne iubim pe paturi si bijuterii , sperăm să putem oferi produsul nostru pentru mai mulți cumpărători și mai mult !Vă mulțumesc pentru a ne da posibilitatea să vă serviciu , vom face noastre cele mai bune pentru tine !

Vă rugăm să rețineți : 1.produsele vor fi expediate prin China Post Aer Înregistrat Mail în mod liber dacă suma de mai mult de 7 dolari. 2.Dacă suma comenzii sub $7 , produsele vor fi expediate prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus în mod liber . 3.Dacă suma comenzii de mai mult de $150 ,express gratuit. 4.Mai mult de suma comenzii,reducere mai mare veți obține.

Despre Transport China Post Obișnuit Pachet Mic Plus---- 16 - 60 zile lucrătoare China Post Aer Înregistrat Mail-10-45 zile lucrătoare, în funcție de țări, starea vremii, festivalul de sărbători și așa mai departe .E-Pachete--- 5-25 zile lucrătoare EMS---5-12 zile lucrătoare DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 zile lucrătoare

Elementele vor fi trimise la adresa de pe site-Escrow, vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.Și dacă vrei să-ți schimbi adresa, vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

FAQ

Metode de plată

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Casteluldinpovesti.ro Escrow prin Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare .Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare

Este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate .

Notificare

Dacă doriți să returnați produsele,trebuie să suporte transportul .Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Dimensiune 30cm,50cm,75cm
Cantitatea 1BUC
Material de pluș
Nume De Brand TEAEGG
model Animale
culoare negru
Ocazie de anul nou
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model OM-190094

Produse similare