Pentru ipad keyboard caz 2019 2020 10.2 ipad air 2 3 4 10.5 10.9 Pro 9.7 10.5 11 2017 2018 9.7 5 6 Capac

132.19lei

-49%

264.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cusatura ipad air 2020 caz, tastatura mecanismele, logo-ul kindle, cazul ipad keyboard, android tablet, joc mouse-ul, caz de tastatură de birou, assesories ipad pro 2020, ipad pro, ipad.

Notă:

Acest produs nu include stylus

Notă:

Dacă aveți nevoie să utilizați tastatura și mouse-ul.IPad-ul sistemului trebuie să fie actualizat la ios de 13 ani sau mai(iPad Air 1 în Imposibilitatea de a face upgrade la ios 13)(Deoarece unii cumpărători nu știu cum să vă conectați mouse-ul, se ridica un litigiu.Nu e o problemă de produs.Aveți nevoie pentru a conecta tastatura si mouse-ul în același timp.Ai nevoie să faceți upgrade la iPad la IOS 13 sau mai târziu.Apoi conectați mouse-ul prin iPad "Accesibilitate".Nu e prin Bluetooth locație.Toate acestea sunt probleme care pot fi rezolvate.Vă rugăm să ne contactați!Multumesc! a)

iPad Conecta mouse-ul Acest lucru este specific pas: Accesibilitate-Touch-Asistență Touch--Dispozitive

Notă:

Tastatura este engleza Literele de pe Tastatură, Dar Puteți Introduce Toate Alte Limbi pe care Doriți După ce Setarea Altă Limbă și Tastatură în iPad-ul bine.Dacă Aveți Nevoie De Alte Limbi :(Rusă, Coreeană, Spaniolă, Franceză, Germană, Italiană, Japoneză, Portugheză, Arabă, Thailandeză, Ebraică ) Keyboard Litere Autocolant.Vă Rugăm Să Ne Lăsați Un Mesaj !!!Vă Mulțumesc!

Caracteristici produs:

1: Pentru iPad.Tastatura Bluetooth Soluție 2: raza de 10 metri 3: timp de Așteptare: 30 de zile 4: de ore de lucru Continuu: 70-100 ore 5: timp de Incarcare: 2-4 ore 6: Litiu capacitate: 200mha 7: Buton de viață: 500 de milioane de ori 8: Material: Plastic de Premium din piele de Înaltă calitate 9:Caracteristici: Built-in suport pentru pix, Non-alunecare de proiectare 10: Optional Culoare: Verde, Galben, Roz,

Notă: Tastatura este engleza Literele de pe Tastatură, Dar Puteți Introduce Toate Alte Limbi pe care Doriți După ce Setarea Altă Limbă și Tastatură în iPad-ul bine.Dacă Aveți Nevoie De Alte Limbi :(Rusă, Coreeană, Spaniolă, Franceză,Olandeză, Italiană, Portugheză, Arabă, ) Keyboard Litere Autocolant.Scrisoarea autocolant negru vă Rugăm să Ne Lăsați un Mesaj !!!Vă Mulțumesc!

Reîncărcabilă Bluetooth tastatură și mouse-ul

Tastatură Magnetic de adsorbție, nu este ușor să se

Design Ultra-subțire și convenabil de călătorie

noua experiență de birou ,comutator de birou /de divertisment are nevoie de ceva ,oriunde.

Split Design Mai conwenient atunci când se utilizează

tastatura si capacul de protecție poate fi utilizat separat.puteți alege pentru a purta sau nu să poarte atunci când te duci afară .

Importate Simt Materiale

Te va iubi pentru a simți Importate ultra-rezistent simt tesatura, de fiecare dată când atingeți degetelor, totul este în cataramă.

Design fagure de miere pentru o mai bună ventilație

Moale Ailicone Sll Inclusive Usor de demontat fara tulburarea mașină All-inclusive silicon coajă moale, ușor de instalat și de elimina, și nu strica aparatul.

Rezonabil produs gaura poziția

Foraj De Precizie Ușor de utilizat Precise și deschideri rezonabile pentru a proteja machinewhilenotaffectingnormaloperation.

conexiunea iPad keyboard pași

Rapid Conexiune Bluetooth Tastatura Bluetooth se conecteaza la ipad, 4 pași pentru a deschide o nouă eră de birou. 1.Apăsați butonul de pe alimentare este aprins 2.apăsați butonul de conectare ,bluetooth, lumina este pe 3.ipad selectați tastatură bluetooth 4.După prima conectare,data viitoare când veți începe să utilizați tastatura, acesta se va conecta automat

notă:

1. Dacă utilizați Bluetooth mouse-ul și tastatura touch, ipad, sistemul trebuie să fie modernizate pentru a OS13 sau mai sus 2. După upgrade-ul, de a deschide și a înființat o funcție auxiliară.Puteți utiliza mouse-ul de îndată ce vă deschideți auxiliare touch 3. Bluetooth mouse-ul și tastatura poate fi conectat la ipad, în același timp

Se Aplică 5 pentru iPad pro 9.7 caz
Se aplică la 8 pentru ipad pro 10.5 2017 caz
Material Piele
Compatibil Marca Pentru Apple iPad
Caracteristică 3 Caz cu suport de creioane
Tip cu Tastatura
Stil Afaceri
Pachet Da
Se aplică la 9 Pentru ipad Air 3 10.5 2019 3lea caz
Caracteristică Anti-praf
Caracteristică 4 Magnetice De Adsorbție
Se Aplică 1 Pentru iPad Air 9.7 caz
Se Aplică 3 Pentru iPad 2017 9.7 caz
Picătură De Transport Maritim/En-Gros Suport
Pentru IPad Model iPad Pro 11 inch
conectați Conectare Bluetooth
Se aplică la 11 Pentru iPad Pro 11 2020 caz
Origine NC(de Origine)
Se aplică 10 Pentru iPad Pro 11 2018 caz
Nume De Brand DANYCASE
Caracteristică 1 Auto Wake/Sleep
Model Tip Solid
Se aplică la 7 Pentru iPad 10.2 2020 8-lea caz
Se aplică la 12 Pentru ipad Air 4 10.9 2020 caz
Se Aplică La 6 Pentru iPad 10.2 2019 7-lea caz
Se Aplică 4 pentru ipad 2018 9.7 caz
Aplicarea Dimensiune Laptop 11"
Se Aplică 2 Pentru iPad Air 2 9.7 caz
Caracteristică 2 Multi-unghi vizualizare

Produse similare