MOCUTE 053 VR Game Pad Controller Wireless Bluetooth Android Joystick Selfie Remote Control Gamepad pentru Telefonul Android VR PC TV

53.62lei

-25%

72.43lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: joc mini pc, lupta controler de joc, telefon telefon fără fir, controlere mocute, joypad joystick-ul android, android gamecube gamepad, joystick-ul, gamepad wireless, pentru pc gamepad, pad joc pubg.

MOCUTE 050 053 054 VR Pad Joc Android Joystick Controller Bluetooth Selfie Remote Control Gamepad pentru PC, Telefon Inteligent TV

Caracteristici Principale:

Realizate din materiale de înaltă calitate, foarte rezistent.

Ergonomie de proiectare pentru confortabil și plăcut de a juca.

Suport Android 3.2 de mai sus, iOS 7.0 ~9.2 și pentru Windows funcționează sysytem și așa mai departe.

Built-in wireless Bluetooth 3.0, poate suporta 2~10 metri gamă largă de control de funcționare.

Built-in baterie cu litiu(400mAh), după încărcare, acesta poate fi durabilă de 40 de ore, sigur și stabil.

Utilizate pentru telefon mobil, MID, TV cutie(care poate sprijini funcția bluetooth), smart TV, PC, etc.

Flexibilitate, precizie, confort, ușor de controlat.

Compact și portabil.

Acceptă marea majoritate a jocurilor:

App store, cum ar fi: Gunman Clive, pentru Heliu Băiat, pentru Liga a Răului League of Evil 2, pentru Muffin Knight Gratuit Stardash, pentru Temple Run, și așa mai departe.

Android: pentru Wild blood, pentru Dungeon Hunter, pentru Zombie, pentru FC simulator, pentru Umbra arma, pentru Riptide GP, etc.

Modul Notă:

O: Gamepad Android/iOS iCade

B: Android Baofeng Mojing Modul

X: iOS NEWGAME Modul

Y: Android MTK/PC Generale Brand: MOCUTE Model: 053 Material: ABS Culoare: Negru Bluetooth: V3.0 Compatibil cu: iOS, Android, Android TV, TV Box, PC-ul, Smartphone, Tablet PC Tip de Conexiune: Bluetooth 3.0 suport Sistem: iOS, Android, PC, Alimentare Baterie: baterie Reîncărcabilă Li-3.7 V 400mAh protocol Wireless: Wireless 3.0 compatibil curent de Lucru: 0.5-8mA timp de Redare: până la 40hours de Intrare: 5V DC 300mA Dimensiuni dimensiune Produs: Aprox. 14.2 * 9 * 4.6 cm / 5.6 * 3.5 * 1.8 greutate Produs: Aprox. 134 g / 4.7 oz (Include baterii) dimensiuni Ambalaj: Aprox. 16.5 * 10.5 * 6cm / 6.5 * 4.1 * 2.4 în greutate Pachet: Aprox. 217g / 7.7 oz

Recomanda Articol:

Mocute 053 VR Gamepad

Atenție

Atunci când operatorul nu poate funcționa în mod normal, vă rugăm să folosiți clip de hârtie pentru a atinge butonul de reset de pe colțul din stânga de prindere înapoi, atunci când prindere nu poate închide sau accident.

Vă rugăm să nu pune acest produs în umed sau cald loc pentru depozitare.

Nu a lovit, bate, piercing sau încercați să dezasamblați produsul pentru a evita daune inutile.

Nu aruncați built-in baterie cu gunoi.

Nu utilizați lângă foc sau alte surse de căldură pentru a reîncărca aluat

1.Standard dispozitiv Android (Un modul)

În Meniu, dacă joystick-ul din stânga se pot deplasa cursorul, O&X buton este butonul enter , B&Y buton se întoarce; acest lucru înseamnă că telefonul mobil poate suporta sistemul standard internațional gamepad,trebuie doar să descărcați jocul și să se joace direct.(dacă nu poate funcționa, apoi se referă la partea de Android MTK operare mobil)

2.Download Joc:

Scanați codul QR de pe manual pentru a intra în MIGAMEPAD centrul de descărcare, atunci puteți descărca Newgame sau Migamepad joc aplicație sau un terț aplicație de joc.e.g.Newgame platforma: după intrarea în Newgame cerere trebuie să verificați menu一gamepad management.dacă conexiunea este de succes, puteți directă a juca jocuri în Newgame centru.m-cheie este că funcțiile-cheie în Newgame.Notă: Newgame aplicația se va conecta automat la Newgame protocol, dacă se va schimba la alte platforma de operare, vă rugăm să apăsați pe butonul ACASĂ de telefon, ieșire la Newgame platforma.MIGAMEPAD centrul de Joc au toate jocuri gamepad și suport NES/GB/GBC/SFC/SMD/GBA/N64/MAME/PS jocuri.Utilizatorii pot descărca, de asemenea, simulator BIN fișiere Jocuri dosar în mobil, atunci puteți folosi MIGAMEPAD software-ul pentru a deschide fișierul de joc, la fel ca multe jocuri celebre: Super Mario, Metal Slug Sangokushi și așa mai departe.

3.Android MTK/dispozitiv PC (Y mode)

Ca Redmi versiunea 3G, Huawei Honor3X, CooIPAD, Zhongxing etc, astea vechi stil de telefoane mobile folosesc MTK CPU, datorită MTK rău de compatibilitate,ei nu pot să suport standard internațional gamepad acord.Deci, dacă de Android standard, metoda de conectare, probleme neobișnuite se va întâmpla.Am presetate MTK modul de a sprijini MIGAMEPAD jocuri.în acest modul, ieșire pentru literele de pe tastatură, poate fi folosit pentru a seta jocul pe PC-ul funcției.

4.Android/iOS modul VR (Un modul)

Cu acest mod doar pentru BaoFeng sau alte VR aplicație!Este un buton enter, B este butonul de revenire, X este butonul de meniu, joystick-ul din stânga puteți muta cursorul în meniul aplicației, atunci când redarea video cu joystick-ul din stânga, sus este de volum+, jos este de volum, stânga este în derulare rapidă înapoi, nu este fast forward (Notă: în i05 BaoFeng VR App trebuie să fie stabilite gamepad este MOCUTE opțiune).

5.Pentru IOS ICade mode (mod B)

Intra în APP store sau alte Apple store, de căutare "iCade", apoi puteți găsi jocuri iCade care suport gamepad, descărca și instala apoi ok.ca Akane Lite, Fraternitate, TTR Premium și așa mai departe.Înainte de a juca jocuri, vă rugăm să setați modul de intrare tastatură pentru limba engleză de intrare și poate introduce litere limba engleză, apoi ok (Unele jocuri poate trebuie setat să utilizeze iCade atunci când joacă).

6.Pentru IOS NEWGAME mode (modul X)

Scanați codul QR de pe manual pentru a descărca NEWGAME Aplicație!apoi puteți folosi gamepad pentru a juca jocuri în APP!e.g CF sau Herok ue Modul m cheie este că o funcție cheie.

Metode De Transport 1.Casteluldinpovesti.ro oficial metodă de transport maritim ia 20-45 zile pentru livrare.Dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile.Casteluldinpovesti.ro va fi pe deplin răsplătit pentru pierderea ta. 2.Pentru produsele în termen de baterie built-in,va vom trimite prin ePacket (pentru Rusia ) sau Casteluldinpovesti.ro standard metode de transport( pentru Rusia și alte țări) 3.După coletul trimis .acesta va deveni de necontrolat.Vom aprecia răbdarea noastră în timpul perioadei de livrare Notă:DACĂ în 45 de zile nu primesc coletul .Vă rugăm să contactați cu noi.Vom depune o căutare cu agent de transport .DACĂ în 60 de zile (90 de zile pentru brazilia) nu primiți coletul .vom putea emite rambursare completă pentru a vă Întoarce&Politica de Rambursare

Protocolul De Rețea Fără Fir Bluetooth 3.0 compatibil
Tip Gamepad-uri
Pachet No
Nume De Brand MOCUTE
Funcția 1 joystick pc
Timpul de lucru aproximativ 40 de ore
Baterie Baterie reîncărcabilă litiu baterie 400mAh,3.7 V
Numărul De Model SH-053
Compatibil Marca/Model NICI unul
Tip De Interfață Bluetooth
funcția 3 joystick-ul android
funcția 5 Controller
Funcția 2 joystick bluetooth
Funcția 4 joystick usb

Produse similare