Transport gratuit Caucaz Etnice vechi-centura de aur pentru femei Caucaz nunta traditionala talie lanț pentru femei

98.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutter polystyren, oamenii uzura etnice, daghestan, centura etnice, etnice rochie din tricot, curele etnice saci, cecenia, structurale dress curele, etnice haine barbati, cerchez.

Informații

Piatra: Stras

Material: ALIAJ Placat cu

Standard de mediu: Plumb, Nichel, Cadmiu gratuit

Poartă Ocazie: Cadouri / Nuntă / Petrecere / Bal/ Aniversare/ Logodna

Cadou pentru: Prietena / Sotia / Mama

Lungimea totala a curelei:100cm lungime reglabila Detalii de Ambalare

Pachetul este o piesă cu OPP sac și cutie hardcover

Servicii bune

POYASA Oferă produse de înaltă calitate, preturi competitive si livrare prompta.Garantam pentru venirea ta aici pentru a cumpara produsele noastre.Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

Dacă produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau au fost rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după primirea și trimiterea de fotografii.Vom oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne respectă pentru asta.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult asta, așa că vă rugăm să ne contactați și sperăm că ne veți da un cinci stele feedback-ul.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult asta, așa că vă rugăm să ne contactați și sperăm că ne veți da un cinci stele feedback-ul.

Origine NC(de Origine)
Tip De Element bijuterii
Bijuterii Tip Betelie
Metale De Tip Aliaj de zinc
Fine sau de Moda Moda
Material Metal
Stil Etnice
Forma\model RUNDA

Produse similare