6 BUC/PACHET Originale Panasonic PR41 auditiv Baterii 7.9 MM*3.6 MM 312 Surdo-ajutor Cohlear Baterii Buton Audiphone

18.81lei

-33%

28.49lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: OTICON, 18650 baterie de 24v pachet, implant cohlear, răsună, 5 volt baterie, 2025 3v baterie, 3s litiu, cr2031, 675 baterie, cohlear.

De asemenea, cunoscut sub numele de :PR41 Grosime: :3.6 mm Diametru: :7.9 mm, 6 buc/blister card,1 blistere a Făcut în GERMANIA.O cantitate mai mare pot obține mai multe reduceri!Suntem un aparat auditiv cu baterii en-GROS,Dacă vrei să cumperi mai multe baterii vă rugăm să ne contactați.Bateria de înaltă calitate,acestea erau făcute în GERMANIA .

Pachetul Inclus:

Dimensiunea PR41 auditiv Baterii 6PCS/1card.

Am expediat în întreaga lume de către Registrul e-Mail de Aer!

Postul tau va fi livrat în termen de 2 zile de la primirea de plată.

Întoarce toate cererile de rambursare vor fi acceptate în termen de 3 zile de la primirea articolului.Dar costurile poștale pe care le dețineți.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a menține produsul în starea inițială.Noi nu permite deteriorarea în timpul transportului, astfel încât atunci când primiți un articol, ar trebui să verificați complet de ea.Dacă orice daune, puteți refuza să-l accepte, atunci contactați-ne la o dată.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail.Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin.

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., doriți să lăsați goodfeedback și cinci starsfor noi?Vom face același lucru pentru tine.Sprijinul dumneavoastra este nostru motiva să dezvoltăm în continuare de afaceri.Vă mulțumesc foarte mult.

Nume De Brand Panasonic
Capacitate Nominală 170mAH
Dimensiune Diameter 7.9mm, Thickness 3.6mm
Tensiune Nominală 1.4 v
Numărul De Model PR41CH/6C
Tip Baterie Zinc-aer baterie

Produse similare