100buc 5CM Fata de Coada de cal Suport Accesorii de Par Subtire de Nylon Elastic de Cauciuc, Benzi de Păr Pentru Copilul Femei Legături de Păr Elastic de păr banda de Susținere

11.39lei

-44%

20.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: coada de cal 5cm, 3cm coada de cal titular, micro ac titularul 12 5cm, plexiglas titularul 5cm, elastic de par fire de telefon 5cm, coada de cal titularul 5pcs, 4 cm, coada de cal titular, titularul cardului 0 5cm, lanterna bicicleta titularul 5cm, bentita coada de cal 5cm.

Vă rugăm să rețineți :

1.Dacă suma comenzii de mai mult de $150 ,express gratuit. 2.Mai mult de suma comenzii,reducere mai mare veți obține.Următoarele este livrarea ti-mi f sau pachetului: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus---- 16 - 60 zile lucrătoare China Post Aer Înregistrat Mail-10-45 zile lucrătoare de E-Pachete--- 5-25 zile lucrătoare EMS---5-12 zile lucrătoare DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 zile lucrătoare Notă: pozele sunt doar pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

*Conditie : 100% Nou

...................................................................................................................................................................................................................

*Conversie: 1 inch=25,4 mm sau 1mm=0.0393 inch

...................................................................................................................................................................................................................

Garanție:

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.Transport: Fiecare prieteni,dacă ați cumpărat produsul de la noi, va vom trimite produsele în 3 zile va costa aproximativ 30-60 de zile a ajuns.Și, dacă doriți să utilizați alte express, veți plăti pentru transport de bani în primul rând.Astfel încât să puteți spune-ne mai întâi.Puteți comanda unul de mai multe elemente de la noi, și ne cere să fuzioneze transport , cu Siguranță te va salva de multe cheltuieli.Satisfactia Clientului:

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Sper să ai o zi bună!

Multumesc pentru bun venit.

Numele Departamentului Copii
Nume De Brand AILEXIU
Femei Elegante Elastic Benzile De Păr Coada De Cal Titularul Benzi De Cauciuc Fete Drăguț Elastic De Păr Benzi
Gen FEMEI
Stil Moda
Cantitatea 100BUC/LOT
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Material Nailon
Numărul De Model JFS027-01
Model Tip Solid
Tip Benzi
Greutate Approx 48g

Produse similare