Sex bizar Direct 13x4 Dantelă Față Peruci Par Uman 250% Densitate Aspru Sufla Yaki Brazilian Bob Scurt Glueless Peruci Dantela Plin

383.89lei

-40%

639.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: păr uman peruca, ombre colorate, dantelă în fața peruca, 250 densitate, cursă de șoareci, peruca, dantela plin perucă din păr uman mediană, violet drepturile peruca din par uman, 1 drept dantelă în fața peruca, drept pervers peruca, bob peruca.

Densitate:250% Densitate 13x4 dantelă în fața peruca, dantela plin umane peruca de păr, Parului:Pre Smuls Albite de Noduri:DA Copilul de Păr:DA Dantela De Culoare:Albastru/Maro Mediu Capac Dimensiune:Medie Capac Potrivit Pentru majoritatea Oamenilor Nume Produs:Pervers Direct Dantelă În Fața Peruca Din Par Uman

Lucios suficient Este lucios și frumos în orice vizualizare.Mai multe inci ar putea fi ales, trebuie doar să urmezi moda pas.Nici un amestec, nici o vărsare, nu mai scurte de păr.Absolut netede de la început până la sfârșit.Colorant sau permanent ca u ca.

Albite Bine Produsul a fost albit de bine.Ea are o caracteristică specială care 80%-100%-130%-150% elementare densitate de la frunte la spate.Toate sunt concepute ca par uman real, împreună cu copilul-păr în jurul valorii de.

Textura buna Pentru provenind din umană sănătoasă a părului, păr drept peruci sunt destul de supus și strălucire. 250% densitatea face complet și atractiv.U ar trebui să fie fabulos, indiferent liber sau panglica.Instala cu ușurință și de îngrijire în jurnalul tău de viață.

După Indrepta

De ce NE Alegeti pe noi?

Culoare de Dantela Maro Mediu
Textura Sex Bizar Direct
Material Păr Uman
Peruci Lungime Scurt
Densitatea 250 densitate
Nume De Brand Dolago
dantelă cap 2 360 dantela frontal peruca
capac dantelă 3 Dantela Plin Peruca Din Par Uman
Capac De Dimensiune Dimensiunea Medie
Articole per Pachet 1 Singura Bucata
Poate Fi Permed Da
Peruca Dantelă Tip Peruci Dantela Plin
Dantela De Culoare Maro Mediu Dantela De Culoare
Dantela HD Dantelă Transparentă Peruca Disponibile
Material De Bază Swiss Dantela
Metoda Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
Material De Calitate Remy De Păr
Tip De Element peruca
Potrivit Moarte Culori Toate Culorile
Textura Parului Sex Bizar Direct Explozie Stil Natural
Origine NC(de Origine)
Păr Uman Tip Părului Brazilian
De asemenea, putem face Fals Scalp Peruca

Produse similare