50/100BUC Micro USB 5pin Jack Taxa de Andocare Soclu Priză Pentru Huawei G9 P9 lite Portul de Încărcare Conector

32.08lei

-7%

34.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: placa de baza p20 lite, caz huawei p9, 5pin încărcător, g9, filtru de aer honda, conector huawei p9 lite, filtru acvariu, huawei vns tl00, busola diy, conector huawei p10.

Pentru Huawei

Micro USB 5pin Jack Taxa de Andocare Soclu Priză Pentru Huawei G9 P9 lite Portul de Încărcare Conector telefon Mobil informație vine de la internet, astfel încât vă rugăm să verificați fotografie inainte de a comanda, multumesc!

Buna calitate

Toate produsele pe care le trimite vei fi testat,astfel încât acestea au cea mai bună calitate,puteți să-l folosească bine.Dacă nu poți să-l folosească bine,plz nu vă faceți griji și vă rugăm să contactați cu noi,va vom trimite din nou sau de a returna banii pentru tine.Dar acest lucru se întâmplă rar, pentru ca produsul este rău.

Transport

Mai multe tipuri de transport,plz ordet-l cu tine.De obicei, durează 20 la 60 de zile la țară.Dacă aveți nevoie de produsele noastre,plz comanda acum,va vom trimite în 1 până la 3 zile,multumesc.Și dacă aveți nevoie de ea într-o grabă,vă vom trimite în ordinea de zi.sper că reccive în curând.

Ambalare

Fiecare conector este înfășurat într-un înveliș de protecție,asigurați-vă că ajunge la tine complet.Exterior ambalare sac este punga cu bule, care are dublu-strat de protecție interior și exterior.

Cele mai multe piese de schimb

Avem mai multe produse,poate ai nevoie de ea,plz verifica.Atunci când nu puteți găsi modele de care aveți nevoie,puteți să-l verifica în magazinul nostru sau sa ne contactati.

Despre noi

Magazinul nostru a fost deschis din Iunie 7, 2016 in Casteluldinpovesti.ro.Fabrica noastra a fost deschis din Mai 12, 2010, în China.Avem mai multe modele de piese de schimb pentru telefoane mobile și computere,dacă aveți nevoie de mai multe piese de reparații,plz contactati-ne,va vom oferi cel mai bun preț.

Contactati-ne

Dacă nu puteți găsi modele de care aveți nevoie,plz cantact cu noi.Dacă aveți nevoie de mai multe pc-uri,vă rugăm să contactați cu noi.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să contactați cu noi.

Sper să avem afaceri impreuna!

Utilizarea Încărcare USB Dock
Design BAR
Compatibil Marca Huawei
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Vakdo
Ace 5 pin
Numărul De Model pentru Huawei P9 Tineret versiunea LITE G9 VNS-TL00 VNS-DL00 VNS-AL00
Tip Portul De Încărcare Conector

Produse similare