5pc FUM Naturale Cristal de Cuarț de Vindecare Mingea Sfera de vindecare naturale cristal F523cl cristal dragoste pietre naturale

47.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sfera de cristal titular, sfera de piatra, sfera de cristal, piatra natur, sfera de cristal de piatra, minge de cristal de cuarț, cat de piatră, flufy mingea telefon, lemn sfera titular, minge de cristal.

Cristal Pietriș De Utilizare: 1.Cristal perna: de Obicei un cristal de perna ar avea nevoie de aproximativ 6 kg de cristal pietrișuri, și puteți utiliza cristal alb, roz, rose de cristal,ametist, cristal,etc. Se va face mai rece și de a ajuta pentru a dormi în timpul verii. 2.Masaj la picioare: Cristal pietriș sunt, de asemenea, folosit pentru masaj la picioare, și va fi foarte confortabil si poate va fi o stare bună de sănătate terapia magnetică mod. 3.Decorațiuni interioare: Dacă ai pus aceste cristal pietriș de un frumos recipient sau fire punga și puneți-le lângă televizor, comuputer, se va face sau membri ai familiei pentru a evita radiatii. 4.Plante cultivate: Dacă cristal pietriș plasate în ghivece cu plante, se va face plantele să crească sănătos, bogat și vibrant. 5.Rezervor de pește : Loc de cristal pietriș în rezervor, nu numai plăcută, dar, de asemenea, pentru a menține calitatea apei de magnetizare curat, lăsați pește creștere sănătoasă. 6.Bijuterii: puteți DIY colier sau bratara sau un inel iti place de lustruire aceste pietre. 7.poate fi folosit pentru interior distanța liniară între, etapa placă de față, în aer liberdistanța liniară între, masă în aer liber și așa mai departe..

5pc FUM Naturale Cristal de Cuarț de Vindecare Mingea Sferă de cristal natural de vindecare

dimensiune:20mm-24mm

Caracteristică Regională China
Material Cristal
Tema Budismul
Stil cu feng shui
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand doxa

Produse similare