Original 2200mAh inoi2 Baterie Pentru INOI 2 Lite INOI2 Lite

55.41lei

-30%

79.17lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: inoi telefon, spinner bait, ecran inoi2 lite, arc pse, baterie pentru galaxy tab p1000, inoi lite, nokia c2, nokia n70, samsung sgh e250 telefon, baterie mp5.

1.Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să nu deschideți coletul imediat.Vă rugăm să folosiți un telefon mobil sau un aparat de fotografiat pentru a înregistra un video complet.Dacă ați găsit produsul deteriorat,numărul de produse nu este corect,Sau modelul nu corespunde produsului.Vă rugăm să contactați personalul companiei imediat,Vom da un răspuns cât mai curând posibil.(Dacă nu înregistra video full,ne-a Spus că produsul este rupt, numărul de produse nu este dreapta, modelul nu se potrivește.Nu vom admite.Avem motive să credem că cumpărătorul în sine nu este instalat în mod corespunzător pentru a provoca daune, Fals raportul cantitate de produs.Sper că puteți înțelege.) Înregistrare video Acest lucru este foarte, foarte important !!! 2.Vă rugăm să observe cu atenție imaginile de produs și produs de modele,Pentru mai multe modele de produse sunt foarte asemănătoare.Atunci când nu sunteți sigur de modelul telefonului, vă rugăm să contactați serviciul clienți.În cazul în care cumpărătorul a cumpărat produsul greșit,nu Vom fi trași la răspundere. 3.Din cauza diferitelor loturi de producție,pot exista diferențe subtile între produse și fotografii,Acest lucru nu afectează calitatea produsului. 4.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.100% Original 2200mAh inoi2 Baterie Pentru INOI 2 Lite INOI2 Lite Telefon de Înaltă Calitate Baterie+numărul de Urmărire Cu instrumente Gratuite

Specificații Tip: Litiu Capacitate: 2200 mah Voltaj: 3.8 V Tensiune de incarcare Limita: 4.35 V Reîncărcabilă: Da Baterie Ciclu de Viata: ≥500 de cicluri Temperatura de Lucru: -20°C~60°C Certificare de Calitate: CE Greutate: Aproximativ 35g/1.27 oz Compatibil Cu: Inoi 2 Atenții 1. Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare. 2. Nu încercați să demontați, de impact, stoarce și a pus în foc. 3. În caz de extindere grave, nu continua să utilizați. 4. Nu pune la temperaturi ridicate(de căldură mai mare de 60°). 5. Nu utilizați acumulatorul după imersie.

Vă rugăm să contactați pentru prețuri en-gros, favorabile pretul va fi oferit pentru cea mai mare parte Foarte bună calitate și de mare cantitatea aflată în stoc acum.Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele înainte de a cumpăra.(Atunci când vă cumpărați, ați acceptat termenii următori.)

Vom rezolva bine pentru tine.Nu deschide disputa la întâmplare.Prieten rus să Acorde o Atenție, vă Rugăm:- vă Rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă .Noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda.Vă rugăm să rețineți! 1.Bateria ajunge la Rusia, în general, nevoie de 25-60 de zile,Pentru că bateriile sunt mărfuri periculoase,timp navei va fi mai mare decât alte produse. 2.Unele baterii de Afișare a bateriei este de 96% ~100% .Deoarece unele dintre acumulatorul de la fabrica, cipul nu este decodat.Capacitatea reală a bateriei este plin.Unele software-ul telefonului mobil poate provoca baterie pentru a afișa incorect.Dar acestea nu vor afecta performanța bateriei.Puteți fi siguri că utilizarea.Dacă nu puteți accepta vă rugăm să nu cumpere!

Original Da
Capacitate baterie(mAh) 1801mAh-2200mAh
Numărul De Model pentru INOI 2 Lite INOI2 Lite
Tip Telefon Pentru Smartphone/telefon Mobil Inteligent
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand jiansu
De Certificare A Calității nemko
Capacitate 2200MAH
Original sau Nu Original

Produse similare