Halloween Prop Decor Schelet Complet De Dimensiunea Craniului Mână Viața Anatomia Corpului Model Decor

26.92lei

-44%

48.93lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: creierul uman, viața dimensiuni schelet, decor craniu, temporar degetul tatuate, anatomi poster, onoarea 9 lite caz uimire, rășină craniu, tatuaj craniu, dimensiunea de viață, brățară de mână de schelet.

49432 Hot Vânzarea Produselor

49432 Hot Vânzarea Produselor

50052 Hot Vânzarea Produselor Caracteristică Produs

Buna ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Caietul de sarcini Material: Plastic ABS Dimensiuni : 38*12 cm(15"*5")

Caracteristică 1.Halloween infricosator poseable schelet, acest schelet se va adăuga înfiorător spaimă factor de Halloween și Ziua Morților decorare 2.Complicat detaliate și contructed de gros și robust din plastic cu un os vechi uite, potrivit pentru utilizarea în aer liber într-un spațiu protejat 3.Balamale la articulații și maxilarului pentru care prezintă în toate infricosator decor teme 4. Super Pachet de Valoare pentru Decor de Halloween.Perfect pentru Halloween Scenă și 5.Decoratiuni, Petreceri De Halloween, Schelet Prop 6. Instructiuni de intretinere: a se spăla manual; nu înălbitor; Șterge cu o cârpă umedă; apă Rece; nu ironfe. 7. Interactive Schelet aduce un infricosatoare privire la orice Halloween colț de pridvor sau curte! 8. Fiecare detaliu este perfect.Un decor infricosator pentru dumneavoastră preferat de vacanță de Halloween! 9. Perfectă a Propunerii de BRICOLAJ și decorațiuni pentru Halloween! 10. Principalele articulatii ( brate , picioare, barbia ) sunt flexibile și adaptate ,și poate fi mutat în numeroase poziții! 11. Notă: acest Schelet nu pot sta, și degetele și degetele de la picioare nu este flexibil și mobil.Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

1 inch = 2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.Ceea ce veți obține: 1 x Halloween Schelet

Material Plastic
model Culoare Solidă
Origine NC(de Origine)
Ocazie HALLOWEEN

Produse similare